HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle files, site, panel vs istemiyorum. İstediğim ddos vb. saldırılara karşı firewall, apache ve mysql kurulmuş stabil Türkiye lokasyonlu 4gb vds. Alacağım domain sunucunun ipsine atanacak ve sadece ip maskelemek için kullanılacak. Sunucu aynı zamanda oto pack için web server görevi görecek, apache isteme sebebim budur. Ben bir ajansta profesyonel olarak çalışan web yazılım geliştiricisiyim yani sektöre uzak değilim. Uzun soluklu bir metin2 projesine başlayacağımdan her şeyden önce çalışacağım firmadan stabil, kesintisiz hizmet ve sabit fiyat garantisi bekliyorum.
Yukarıda bahsettiğim hususları karşılayabilecek ve profesyonel olarak hosting hizmeti (bilişim açtım ben diyenleri kastetmiyorum) sunan firmalardan aşağıda bulunan e-posta adresime fiyat teklifi göndermelerini rica ediyorum.
info@metin2express.com
Yukarıda bahsettiğim hususları karşılayabilecek ve profesyonel olarak hosting hizmeti (bilişim açtım ben diyenleri kastetmiyorum) sunan firmalardan aşağıda bulunan e-posta adresime fiyat teklifi göndermelerini rica ediyorum.
info@metin2express.com
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)