HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar bugün size bi sorum olucak herkes için yararlı olacağını düşünüyorum
Ely4 serverinde +0 dan +9 iç item basmak için bildiğiniz üzere item istiyor ve bu itemlerin nereden düştüğünü bilmiyoruz ben dahil olmak üzere.
+0 dan +9 item basmak için hangi itemler gerekli ve o itemler nerede düşer kaç lvl olmalıyız bu konunun altına yazarsanız faydalı bir konu olacağını düşünüyorum şimdiden teşekkür ederim

Ely4 serverinde +0 dan +9 iç item basmak için bildiğiniz üzere item istiyor ve bu itemlerin nereden düştüğünü bilmiyoruz ben dahil olmak üzere.
+0 dan +9 item basmak için hangi itemler gerekli ve o itemler nerede düşer kaç lvl olmalıyız bu konunun altına yazarsanız faydalı bir konu olacağını düşünüyorum şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Dostum bunlara gerek yok googleden araştırıp bulabilirsin veya konu vardır artık kolay iteme + vb. basmak sw nin ilk günleri eziyetti onlar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)