mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Chiusta ve evertos

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hero29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 238

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ben ely2 den Joymayre oyun içinde adımı kötüye kullanıp asılsız iftiralar atıp gerekirse oyunda huzursuzluk ve oyunla ilgili herşey yapmaya çalışıyorlar hakkımda huzurumu bozuyorlar ve millete senin ss ni aldım diyip birde ordan yalan atıp kendisi büyükmüş gibi davranım herkesin huzurunu bozuyorlar tek ben deilim çoğu kişiye yapıyor bu chıusta adındaki şahıs bir çözüm bulunsun. bana adam benim face hesabımı ismimi forumda açıklamış sen kimsin ya özelime giriyon sen arkadaş lar bu chıusta çocuk oldugu kadar çok küstah ve kendini beğenmiş bir arkadaş olup millete para verip bana ve oyundaki herkese Joymayre hırsızdır dedirttirp ticaret yapmayın diyor yok zaten bilen biliyorda neyse YÖNETİCİLERE SESLENİYORUM BURDAN bir çözüm bulun artık ADı ChıUsta dır .. bilmiyor tabi yalanlar atıp foruma attıkları o özel resmimi facemi ismimi yayınlayıp ban yiyecegini bence yerse böyle insanların oyundan azalır ... Gm ler çözüm lütfen.. şimdi diyeceksiniz ki video varmı elinizde vardı attım gene cevap yok valla oyunu bırakcam böyle çoluk çocukla uğraşamam ben kimse uğraşmaz tek ben olsam eyw herkese aynı bide rüşvet veriyor allahsız ...

Arkadaşım bölümle alakasız konu derken adam oyunda millete salça oluyor milletin huzurunu kaçırıyor oyun oynatmıyor birde özelimi atmış foruma bu ne demek ya özelimi nasıl atar bu çocukya bildirildiyse sevindim ama birşeyler yapın artık ... tşkler ..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri