B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Zengin Brennan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tranquillo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 309

Tranquillo

Yıldızlarda Kayar
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
Konular
6,063
Çözüm
11
Online süresi
2mo 9d
Reaksiyon Skoru
6,031
Altın Konu
6
Başarım Puanı
511
MmoLira
13,233
DevLira
56
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

20140729_NXT_RichBrennan_EP_Article.jpg

Geçen Nisan ayında, yarın parlaklık yıldızlı yeni bir yüzü ve sesi mahrem yapılmıştır hızlı tempolu aksiyon ve seçkin bir ortamda alışmış NXT müdavimleri. Verilen, yepyeni bir umudu bir ilk belirti elde NXT Evren devrimci bir şey, ama bu ilk biraz farklı oldu. Bu NXT Superstar açılış görünümü duyurmak masanın arkasından geldi. Bir ses ve bir rüya ile donatılmış, NXT Evren, NXT yeni spiker, Zengin Brennan karşılamak.
"Benim için havalı şey insanların etrafında bağ olabilir anları kolaylaştırmak için şans," Brennan WWE.com söyledi.
Bir ömür boyu fan, Brennan spor-eğlence onun ilk maruz canlı anıları vardır.
"Şimdiye kadar güreş gördüm ilk kez 6 ya da 7 yaşında olmalı. Bu bir promo kesme ve birisi stomping Captain Lou Albano oldu, "Brennan anlattı.
"Gerçekten ben 9 veya 10 yaşındayken izlemeye başladı, ve ben belki olabilir kadar izledi. Ben sabah WWE şovları hem yakalamak olabilir, ve sonra geç Cumartesi geceleri Worcester, Massachusetts, dışarı bir İspanyol istasyonunda TBS 06:05 de NWA için endişeyle beklemek ve sonra NWA Worldwide gibi Cumartesi büyük gün oldu , "Brennan hatırlattı. "Ben de dünya standartlarında ve AWA izlemek mümkün oldu, ve ardından Pazar sabahları USA Network Hepsi Amerikan Güreş vardı."
Rhode Island yerli ardından Providence Civic Center olarak bilinen ne de babası ile canlı şovlar katılıyor başladı.
"Ben 1986 yılında Saturday Night Main Event için orada olmak hatırlıyorum. Bazen de eski Boston Garden giderdim. Biz 1987 ve 1988 yılında iki NWA var gösterir görmek için gittim, ve o kişi Road Warriors, vs Ric Flair, Dusty Rhodes, görmek için almak için şaşırtıcı oldu "dedi.
O Royal Rumble başına ödeme görünümü sırasında bir satıcı olarak Civic Merkezi'nde çalıştı hayalindeki iş doğru Brennan ilk adım 1994 yılında geldi.
"Ben WWE Network'te kalabalıkta kendimi yakalamaya çalışıyor oldum," diye espri yaptı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri