Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yarışma Hakkında Merak Ettikleriniz- Sorularınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RisaMt2 Orta Emek Kalıcı Sunucu - Bireysel Farm Alanları - WON EP TL Ödüllü Etkinlikler HEMEN TIKLA!

2009 2010 da moddum sonra ayrıldım ıslerım vardı sımdı modluktan ayrılana fahrı unvanı verılıyorya onu ıstedım olmaza uzman rütbesi istedim modluğa girmek için , o zaman fahrı dıye bır unvan olmadıgı ıcın ıstemeye hakkımız yokmus malesef sonuç hüsran oysa o zaman çalışan insanların emeği daha büyük forumum tanıtılması için çok uğraştık neyse kolay gelsin size forumda tekrar aktif olmanın bi anlamı yok

Öncelikle şunu söylemek isterim ki bu konu altına sadece yarışma hakkında merak ettiğiniz soruları yazmanız gerekmektedir.

Fahri üye rütbesi getirildikten önceki kişilere bu rütbe verilmiyor. Fahri üye rankı aktif olduktan sonra görevden ayrılan kişilere verilmektedir.

Öncelikle şunu söylemek isterim ki bu konu altına sadece yarışma hakkında merak ettiğiniz soruları yazmanız gerekmektedir.

Fahri üye rütbesi getirildikten önceki kişilere bu rütbe verilmiyor. Fahri üye rankı aktif olduktan sonra görevden ayrılan kişilere verilmektedir.

konuyu kirletmemek için yazmamaya çalışıyorum fahri nin anlamını biliyorum ama önceden yoktu ve o zaman ki modların emeği daha büyüktü veyada uzman rütbesi alıp tekrar modluğa girmek istiyorum onada tüm paylaşımlar konusu açtım ama hiç ciddi olarak bakan yok sanırım oraya yada yanlış düşünüyorum 1 yılı aşkın süredir konu açan 4 4 lük insanlar var ama konu acıp hemen uzman olan tecrübesiz geçmişi olmayan insanlarda var

konuyu kirletmemek için yazmamaya çalışıyorum fahri nin anlamını biliyorum ama önceden yoktu ve o zaman ki modların emeği daha büyüktü veyada uzman rütbesi alıp tekrar modluğa girmek istiyorum onada tüm paylaşımlar konusu açtım ama hiç ciddi olarak bakan yok sanırım oraya yada yanlış düşünüyorum 1 yılı aşkın süredir konu açan 4 4 lük insanlar var ama konu acıp hemen uzman olan tecrübesiz geçmişi olmayan insanlarda var

Konu başka yönlere çekmemek için profilinize gerekli cevap yazılmıştır.

bittimi peki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri