Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Pariste Balayı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan UyuyanSEO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 287

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Son zamanlarda romantik aşk romanları denince akla gelen isimlerden biri olan Jojo Moyes Paris’de Balayı kitabı ile bir taraftan romantizmin şehri olan Paris’i okurlarına sunarken diğer taraftan farklı iki yüzyıldan birbiri ile bağlantılı iki aşk hikayesini de anlatıyor.

Hikayelerden biri 1900’lü yıllarda geçiyor. Ünlü ressam Edouard Lefevre kendisine modellik yapan Sophie’ye deliler gibi aşık olur. Aşktan ve kadınlardan uzak durmaya çalışan ünlü ressamın aşkı onu ele geçirir ve Sophie ile evlenmeye karar verir. Genç Sophie için hayallerinden biri gerçek olur ama zamanla evlilik kavramının zorlukları ile yüzleşmek zorunda kalır.

İkinci hikayemiz ise 2002 yılında geçiyor. Genç güzel Liv zengin David ile evlenmeye karar verir ikili balayını Paris’te geçirmeye karar verir. Romantik başlayan evlilik balayı ile birlikte sorunların da ortaya çıkmasına neden olur. Birbirlerine aşık olmalarına rağmen bu aşk onları farklı yollara itecektir.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst