romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Depo şifresi hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thanatos10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 730

Thanatos10

Level 2
Üye
Konular
19
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 11 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
32
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Karakterimde depo şifresini oyunda online iken değiştirmek istiyorum. Eski şifreyi giriyorum yeni şifreyi giriyorum ve aşağıda '' Yanlış Şifre Girdin'' diye hata veriyor. Msn üzerinden tekrar yeni şifre oluşturayım dedim yeni şifre oluşturdum. Oluşan şifreyi girdim yanlış şifre dedi ve oluşturmadan önceki şifreyi girdim tekrardan ve depo açıldı. Belki çarda bug vardır çünkü sadece tek çarımda oluyor bu anlamadım gitti her yolu denedim lütfen yardım edin gerekirse çarım kontrole felan alınsın sadece benim çarımda böyle bir problem var.

Karakterimde depo şifresini oyunda online iken değiştirmek istiyorum. Eski şifreyi giriyorum yeni şifreyi giriyorum ve aşağıda '' Yanlış Şifre Girdin'' diye hata veriyor. Msn üzerinden tekrar yeni şifre oluşturayım dedim yeni şifre oluşturdum. Oluşan şifreyi girdim yanlış şifre dedi ve oluşturmadan önceki şifreyi girdim tekrardan ve depo açıldı. Belki çarda bug vardır çünkü sadece tek çarımda oluyor bu anlamadım gitti her yolu denedim lütfen yardım edin gerekirse çarım kontrole felan alınsın sadece benim çarımda böyle bir problem var.
Artık şifren 5 haneli olmak zorunda 6 haneli değil

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri