HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler simdi anlatıyorum resimli anlatmak isterdm ama 20 msjm yok herneyse.
1 .2 char acıorz, sonra tenha yere gidin grup kurun sonra bi char 1 yang yere atsın alsın aldıktan sonra bi bakıyoruz 1.chardada 2.chardada 1yang var.Aman sakın haa 30 yang atıyım demeyın yarı yarıya gelır bunu 1 yang 1yang YAPICAZ.biraz uğraşırsanız 1 saatte 100k yaparsnz
2.Simdi beyler super bır taktik daha 1.char ve 2.charı ticaret yapıoz
tenha yere gidin simdi ornegın dolunay kopyalıcaz dolunayı yere atın evet hayır demeyın sonra ticaretten kabule basın tam 2.charda bascakken aynı anda yere atmaya evet hhayırdan evete basın 2 chardada oluo
3.Bunu herkes bilior ve ise yarıor. Simdi 2 pc olması lazım kankanızla anlasın
ona dolunay verin ticarretten kabule bassın sonra siz tam kabule bascakken modemin fişini çekin.!!!
BEYLER ALINTI DEGİLDİR 1ve2 yi ben buldum 3u ztn herkes biliyor +REP PLSS
1 .2 char acıorz, sonra tenha yere gidin grup kurun sonra bi char 1 yang yere atsın alsın aldıktan sonra bi bakıyoruz 1.chardada 2.chardada 1yang var.Aman sakın haa 30 yang atıyım demeyın yarı yarıya gelır bunu 1 yang 1yang YAPICAZ.biraz uğraşırsanız 1 saatte 100k yaparsnz
2.Simdi beyler super bır taktik daha 1.char ve 2.charı ticaret yapıoz
tenha yere gidin simdi ornegın dolunay kopyalıcaz dolunayı yere atın evet hayır demeyın sonra ticaretten kabule basın tam 2.charda bascakken aynı anda yere atmaya evet hhayırdan evete basın 2 chardada oluo
3.Bunu herkes bilior ve ise yarıor. Simdi 2 pc olması lazım kankanızla anlasın
ona dolunay verin ticarretten kabule bassın sonra siz tam kabule bascakken modemin fişini çekin.!!!
BEYLER ALINTI DEGİLDİR 1ve2 yi ben buldum 3u ztn herkes biliyor +REP PLSS