HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaslar ben msn adresimi nasıl değiştirebilirim bilgilendirirseniz sevnirim.
suanda kullanılan m2-tr'nin msn adresi onu nasıl değiştirebilirim yardımcı olurmusunuz.
suanda kullanılan m2-tr'nin msn adresi onu nasıl değiştirebilirim yardımcı olurmusunuz.
M2-TR'nin msn adresi derken neyi kastettiğini anlamadım fakat e posta değişikliği, şifre değişikliği, depo şifresi oluşturma gibi bilgiler bir konu altında toplanmış. Sorun olursa konu altından veya özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz.
Email Değiştirme :
Kontrol paneline tıklıyoruz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Email değiştir seçeneğine tıklıyoruz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Gereken yerleri gerekli bilgiler ile doldurduktan sonra değiştir diyoruz
ve emailimiz değişti.
gerekli cevap verilmişi kapatılması için bildirildi.M2-TR'nin msn adresi derken neyi kastettiğini anlamadım fakat e posta değişikliği, şifre değişikliği, depo şifresi oluşturma gibi bilgiler bir konu altında toplanmış. Sorun olursa konu altından veya özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz.
[/B][/B]
arkadaslar ben msn adresimi nasıl değiştirebilirim bilgilendirirseniz sevnirim.
arkadaslar gerekli cvpları vermiş
ekstra sorunların olursa destek sistemini kullanarak cevaplar bulabilirsin yada bizlere mjs atabilirsin 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)