Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Ben bilgisayarıma win 7 kurdum cd ile ama kurarken hep hatalar verdi win 8i kurmaya karar verdim ama benim oyun arşivim vardı oyunların hepsi win7 düzgün çalışıyordu win8 kurdukdan sonra hep hatalar vermeye başladı uygulama düzgün başlatılmadı diye (HATALAR OYUNDAN KAYNAKLANMIYORDU BİR ÇOK YERLERDE ARAŞTIRDIM).
ayriyetten kullanımı biraz daha zor ve kötü geliyordu O yüzdün WİN7 kurmak istiyorum ama cdsiz kurmak istiyorum Bununla ilgili bir çok konu gördüm ama win8'i win7e geçirme gibi bir konu görmedim. Ben İnternetten Win7UltimateSP1 64Bit Türkçe iso dosyasını indirdim acaba bir sorun ile karşılaşırmıyım bunu size sormak istedim ve kurduktan sonra win8 win 7e geçermi veya herhangi bir sorun ile karşılaşabilirmiyim onu sorucaktım win7i win8 yapabiliyorsak lütfen söyleyiniz memlun deilim
Yorum yazan Herkese Teşekkürler
ayriyetten kullanımı biraz daha zor ve kötü geliyordu O yüzdün WİN7 kurmak istiyorum ama cdsiz kurmak istiyorum Bununla ilgili bir çok konu gördüm ama win8'i win7e geçirme gibi bir konu görmedim. Ben İnternetten Win7UltimateSP1 64Bit Türkçe iso dosyasını indirdim acaba bir sorun ile karşılaşırmıyım bunu size sormak istedim ve kurduktan sonra win8 win 7e geçermi veya herhangi bir sorun ile karşılaşabilirmiyim onu sorucaktım win7i win8 yapabiliyorsak lütfen söyleyiniz memlun deilim
Yorum yazan Herkese Teşekkürler
Windows 8.1 Pro Tavsiye ederim fakat Windows 8'e alışman 1 Aydan Fazla Sürebilir Biraz Karışık bir tema'sı mevcut
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)