kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Windows başlatılıyorda kalıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan georgian35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 676

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaslar, bugün elimde 1 adet ekran karti olmayan onun haricinde calisan bir kasa vardi. Ben kulladığım pcnin ekran kartını buna taktım,açtım ve pc windows başlatiliyora kaliyor. Ben buna yakin zamanda ekran karti satin alicam neye göre alayim ve neden böyle yapti. Yardimci olursaniz sevinirim , iyi forumlar.

Taktigim ekran kartinin markasi zotac 2 gb ekran karti.

İkinci bir konu açmasaydın keşke, bence sen ne yap biliyor musun. Çok çeşitli çözümler uzay montajı vs ama bence bunların hepsi bilgisayara zarar ziyan. Sen o bilgisayarı bir tane büyük teknik servise götür. Böyle küçük bilgisayarcılara falan götürme. Kimsenin günahını almayayım ama dolandırıcılık yapanlar çok oluyor, parça çalan, bozuk falan takan çok karşılaştım. Ekran kartına gelince yine o teknik servise sor sistemimle en uygun çalışacak en kartı hangisidir gibisinden? Modelini beklentini karşılayacak şekilde alırsın..

Hocam 8 yıllık bir kasa .d Zaten bu bilgisayarcı tanıdık diye götürüyoruz oda habire parca calıyor zaten . güncel

Şu anda takılan bilgisayarınızın arka kısmında 2 tane giriş olacaktır.Kabloyu üstekine takıp ekran kartını çıkarırsanız bilgisayar açılacaktır.Ama oyun performansı beklemeyin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri