HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
BENIM ELY 1 DEKİ ByDoqix9696 ADLI NINJAM OYUNDAKİ KRTERSİZ NAMUSSUZ Bİ ADAM YÜZÜNDEN BAN YIYORUM ARKAMDAN BAYA OYUN CEVİRDİ SİZE YOLLANA 5 TANE VİDEOYU İİ İNCELEMENİZİ SİTOYRUM 5 YILLIK EMEĞİM ÇÖPE BÖLE ATILAMAZ HAKSIZLIK KRTERIMDE 4000T LIK SET+ 1000T VAR VE ADAM 55T+ KLKNIMI ÇALDI DIYE SİZLERE VİDEO YOLLUYOR SINIRISZ BAN ATIYORSUNUZ ÇOK SAÇMA O VİDEOLARA İİ BAKIN ADAM TMİ EDİTİMİ ÇALDI DIYOR FAKAT BANA NE VERDIYSE ARTIK VERIRKEN RİCARET SIRASINDA VİDEO ALAYMIŞ OKADAR AKILLI DEMEKKİ ÖZELDEN KONUŞMLARIMIZDA ADAM BENIM EDİT YAYIMI İSTİYOR VERMİYORUM BENDE ONDNA 55T İSTEİYORUM ODA BANA VERMIYOR KENDISI ORDA YAMZIŞ VEMRIYORUM DIE DAHA NE HIRSIZLIĞI BEN ANLAMIYORUM BU İŞTEÇOK BÜYÜK SAÇMALIK VE YNLŞ ANLAŞILMA VAR KARETERİMİN AÇILMASINI İSTİYORUM SİZE 5 TANE TİCKET ATTIM FAKAT CEVAPLAMADINIZ SADECE BİR TANE TİCKETİME CVP YAMZIŞSINIZ ONDADA KANITINIZ OLMALI YAMZIŞSINIZ BENIM OYUNDA GÜVEEDİĞİM ARKADAŞIM BANA BÖLE YAAPCAĞINI AKLIMIN UCUNDAN BİLE GEÇİRMİYORDUM NASIL Bİ KANITIM OLSUN LÜTFEN İLGİLENİN ARTIK 

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Forum Üzerinden İşlem Yapmıyoruz , Ticket Atıığınızda Destek Ekibimiz Ne Dediyse o dur.
Ayrıca Arkadaşım Böyle Yapmaz gibi durumlar Olamaz , Herkes Kendi Hesabından Sorumludur Ve Kurallar Dahilinde Sonuçlarına Katlanır.
Forum Üzerinden İşlem Yapmıyoruz , Ticket Atıığınızda Destek Ekibimiz Ne Dediyse o dur.
Ayrıca Arkadaşım Böyle Yapmaz gibi durumlar Olamaz , Herkes Kendi Hesabından Sorumludur Ve Kurallar Dahilinde Sonuçlarına Katlanır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)