C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Lily Rabe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Asmodexia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 369

Asmodexia

Level 12
TM Üye
Üye
Konular
5,026
Reaksiyon Skoru
219
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 25 Gün
Başarım Puanı
270
MmoLira
-159
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Lily Rabe (29 Haziran 1982 doğumlu) bir Amerikan aktris. O iyi oynamak için bilinir de üretimi 'in ilk üç mevsim, ve onun rolleri .
[h=2]Içindekiler[/h] [ ]​

[h=2]Gençliği [ ][/h]Rabe 1982 yılında doğdu bölgesindeki . [SUP] [/SUP] O, oyun yazarı kızı ve aktris . O bir kardeşi Michael Rabe, bir aktör ve oyun yazarı ve babasının ilk evliliğinden olan eski üvey kardeşi, Jason Rabe, bir müzisyen vardır. [SUP] [/SUP] Babası olan , [SUP] [/SUP] onun anne tarafından dedesi Yahudi ve Anneannesi Protestan. [SUP] [/SUP] Rabe büyüdü ve taşındı o yedinci sınıfta iken. [SUP] [/SUP] İşte o katıldı . [SUP] [/SUP][h=2]Kariyer [ ][/h][h=3]Erken yaş [ ][/h]Rabe on yıldır dans eğitimi aldı. O nihai üretim bir monolog gerçekleştirmek için sordum programın oyunculuk eğitmen tarafından yaklaştı zaman Rabe, Connecticut bir yaz sanat programında bale öğretiyordu. [SUP] [/SUP] Rabe oyun bir monolog gerçekleştirilen ile . [SUP] [/SUP] Rabe söyledi: "Bu 'Belki de bu benim, yapmak istediğim budur' beni düşündürdü, o monolog performans, bu andı" [SUP] [/SUP] Rabe sonra da oyunculuk eğitimi için gitti . 2001 yılında, Rabe filmde annesi Jill Clayburgh karşısında onu ekran yaptı asla . 2002 yılında Rabe iki Massachusetts Gloucester Stage Company'de, yine annesi karşısında, onun profesyonel sahne yaptı : Dead Kuyusu konuşan tarafından ve Crazy Girl tarafından . [SUP] [/SUP] bir sonucu olarak oyunlarda görünen, Rabe bir başardı . [SUP] [/SUP] 2003 yılında Temmuz Rabe bir üretim görünmesini Gloucester Stage Company'de döndü tarafından . Aynı yıl o filmi çıktı . Rabe Tiyatrosu'nda bir Lisans ile 2004 yılında Northwestern mezun oldu. [SUP] [/SUP]

Kasım 2011 yılında Rabe​

Mezun olduktan sonra, Rabe New York'a geri taşındı. 29 Eylül'de 2 Ekim 2004 kadar o çıktı Beyaz İsa Deirdre O'Connor tarafından[SUP] [/SUP] olarak sunulan tek perdelik oyunlarından bir dizi birinin Demokrasi Projesi ve düzenlediği .[SUP] [/SUP] On 21 Ocak 2005 o bir yer aldı ve de yönetti . [SUP] [/SUP] O yapılan ve 2005 canlanmasında Annelle gibi ilk tarafından , yönettiği . [SUP] [/SUP] performansıyla Rabe bir aday . [SUP] [/SUP] Rabe oyun dökme olmuştu Garden Sisters ama Çelik Magnolias cast sonra bırakmak zorunda kaldı. [SUP] [/SUP] olarak Eylül Ekim ile o Amerikan galasında ortaya çıktı İngiliz oyun yazarı tarafından de . [SUP] [/SUP] Jeremy McCarter New York Magazine , 2005 yılının en iyi buluşlarından biri olarak Rabe performansını listelenir. [SUP] [/SUP] olarak Eylül-Aralık 2006 Rabe Roundabout Tiyatro Kumpanyası'nın Ellie Dunn oynanan tarafından . [SUP] [/SUP]2007 yılında film ortaya çıktı . Ağustos 2007 yılında çıktı Kalp Suçu en aktris ilk yönetmenlik işaretlenmiş bir üretim . [SUP] [/SUP] 2008 yılında transfer üretim Roundabout Theatre Company tarafından sunulan ve sahnelendi Laura Pels Tiyatrosu, 14 Şubat-13 Nisan çalışan. [SUP] [/SUP] bir prova sırasında, set bir parça kırık kaburga ile onu bırakarak, Rabe üzerine düştü. [SUP] [/SUP] nedeniyle yaralanma, Rabe bir hafta cevapsız ve açılış gece 7 Şubat - 14 Şubat bir hafta geri taşındı. [SUP] [/SUP] Ağustos Rabe ise dökme olarak Pilot Dokuzuncu Son , 1970'lerde geçen bir dram. [SUP] [/SUP] Rabe bir sivil kıyafetli polis oynadı tarafından yazılmış pilot ve yönettiği . Aralık ayında HBO serisi pilotu almaya karar olduğu bildirildi. [SUP] [/SUP] o filmde göründü Aynı yıl ve Toe Taktiği , yanı sıra iki bölüm . Ocak-Mart 2009 Rabe Broadway galası çıktı oynamak 'nin 1990 da . [SUP] [/SUP][h=3]2010-12 [ ][/h]2010 yılında Rabe onu ilk kez görücüye çıktı bir üretim yönettiği, 30 Haziran-1 Ağustos koştu. [SUP] [/SUP] Rabe dökme olarak o olarak tanımlanan, "Büyük kadın rollerinden biri." [SUP] [/SUP] O, karşısında oynadı gibi bir "smashing break-out" olarak tanımlanan bir performans. [SUP] [/SUP] Broadway at aktarılan üretim , Ekim 19 koştu 20 Şubat 2011 için. [SUP] [/SUP] onun performansı için, Rabe bir aday Play En İyi Başrol Kadın Oyuncu. [SUP] [/SUP] Mart Rabe de rol aldı dram Pilot Çıkış Stratejisi yinelenen olacak bir rolü olmadığını Pilot tutuklanmıştı. [SUP] [/SUP] Temmuz ayında FOX pilot geçmişti teyit edilmiştir. [SUP] [/SUP] Rabe bir üretim Williamstown Tiyatro Festivali'nde tekrar ortaya çıktı tarafından o Nora rol oynadı .[SUP] [/SUP] O oynadı FX dizisi ilk sezon , ardından, ikinci sezonu, üzerinde ve en son, üçüncü sezon, . Rabe ayrıca 2010 film ortaya çıktı .Rabe göründü yeni Broadway oyun içinde ile . Bu yönettiği ve döküm dahil , , ve . , 20 Kasım 2011 tarihinde açılan ve 6 Mayıs 2012 kapalı Mayıs ayında bu Rabe aktris oynamak olacağını Cannes Film Festivali'nde açıklandı. yılında Birinci , kitap dayalı bir film tarafından Eileen Whitfield. [SUP] [/SUP] O çalışmaları tamamladı 's üretimi , 50. Sezon parçası Delacorte Tiyatrosu'nda. O rol oynadı . Ekim 2012 yılında, o içinde Rabe görünür olacağı açıklandı 11 Haziran 2012 tarihinde açılan ve 30 Haziran 2012 tarihinde kapatıldı üretiminde Biz Just Married ediyoruz , babası tarafından yazılmış ve yönettiği bir film tarafından . Rabe aynı zamanda, filmin bir üretici olacaktır. [SUP] [/SUP][h=3]2013-Mevcut [ ][/h]2013 Mayıs ayında, Rabe bir üretim onun Los Angeles sahne yaptı tarafından tarafından uyarlanan ve yönetmenliğini olduğunu . [SUP] [/SUP] Eylül 2013 yılında Rabe Komutanı Lyme olarak döküm olduğu açıklandı ve , son iki taksit ile romanlarına dayanan . [SUP] [/SUP] O, daha sonra değiştirildi Açlık Oyunları: Mockingjay - Part 2 nedeni Bir zamanlama çatışma. Ekim 2013 yılında, o Rabe dökme edildiğini açıklandı , satranç oyuncusu hakkında bir film biyografik film . Rabe kardeşini oynayan . [SUP] [/SUP] 14 Şubat'ta bu Rabe görünür olacağı duyuruldu Park sezonunda 2014 Shakespeare parçası olarak.Üretimi Temmuz 6 çalışan 3 Haziran'da başlayacak. [SUP] [/SUP] 24 Şubat'ta, bu Rabe görünür açıklandı ve korku filmi Veil . [SUP] [/SUP] Aynı gün, aynı zamanda olduğu açıklandı Rabe yıldızı oldu ziyaretçileri için bir drama Pilot . [SUP] [/SUP] Pilot sonradan değiştirildi ve resmen Mayıs 2014 ABC tarafından tutuklanmıştı. [SUP] [/SUP]

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri