Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Ely#1 Savaşçı Editleri Alınır.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DarkPaladin1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 255

DarkPaladin1

Level 1
Üye
Konular
4
Online süresi
26m 41s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 11 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
56
MmoLira
15
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar konuyu takas şeklinde mi açmalıyım bilemedim. Mod'umuz ve adminlerimiz uygun buluyorlarsa güzel bir teklifim var.

Ely#1'de ;

- 2 adet edit (tercihen iç item ama farketmez) + 1 sağlam item'e Türkiye Official Alesta'da 69 Level Savaşçı veriyorum.
- 2 adet edit + Sağlam bozmaya Yine Alestada 69, Estergonda 57 Level Savaşçı veriyorum.
-3 adet edit veriyorum daha fazlası yok mu diyenlere daha güzel tekliflerim de var tabi ki :)

Alestada 69 Level Savaşçı Hakkında Bilgi: 1 Adet skill kaybı var,skill durumu iyi, aslında 3 edite verilecek char da değildir ama soyuldu, içinde az item var. Adı DarkPaladin.

Estergon 57 Level Savaşçı Hakkında Bilgi: 3 Adet skill kaybı vardır, charı ben kasmadığım için skill kaybını önleyemedim. (Char kesinlikle çalıntı değildir, satın alınmıştır. MSN üzerimdedir.) Charın item durumu çok iyidir. Parası neredeyse yoktur. Adı ILGINIM.

Charları metin2 official sitesinden sıralama konumundan takip edebilirsiniz.

Teklifler için oyun içinden DarkPaldin 'e PM atabilirsiniz.

Teşekkürler.

NOT: Editlerin hepsi savaşçı veya savaşçıya uyumlu (savaşçının da kullanabileceği) editler alınacaktır. Duyurulur.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri