ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hosting Yetkililerinin Dikkatine !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LiderGroup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 155
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LiderGroup

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 11 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
20
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

@yasrausta01; @erdemaa; @YasaK25;

Merhaba

Öncelikle herkese iyi forumlar diler,çok az kalan ayların sultanı Ramazan ayının sizler ve tüm müslüman alemi için hayırlı geçmesini dilerim.Bir şey rica etmek istiyorum lütfen yöneticiler sorun çözülene kadar hemen konuyu kapatmasın,inanın bir mağduriyet var,lütfen kestirip atmayın.

Şimdi mesele şu; Ben üniversite sınavı nedeniyle bir süre web aleminden uzak kaldım,kalmadan öncede son darbe olarak trojan yemişim ama bundan haberim aylar sonra tib'den uyarı gelince oldu.

Ben belgeyi ve alan adımı aldım ancak firmayı açmak nasip olmamıştı,olayı kısa geçicem başınızı ağrıtmak istemiyorum.
Trojan yediğim için tib üyeliğim-ona ait e-mail - facebook/twitter hatta bazı online sitelerde ki hesaplarım bile çalındı.
Tabi ben tib'den uyarı gelene kadar habersizdim.Zaten aylardır bilgisayara girmiyorum,üniversite nedeniyle.

Şimdi bu karaktersiz (H******Z*****) adlı kişi yönetime tam ismini verebilirim benim tüm üyeliklerimi calıp tabi alan adımıda aldı çünkü domaini aldıgım yerin şifresinide ele geçirmiş,domaini çalıp tib üyeliği zaten onda gelmiş turkmmo'da benim firmamı açmış rank almış ve suanda şikayet konularına baktım toplam 4 kişiyi mağdur etmiş.Hatta bir mesajda rankı yönetim almadıgını kendi bıraktıgını bildirmiş.Şimdi ben bunları nasıl öğrendim.Ben işte şimdi oldugu gibi firma açmak için tibi aradım bilgi almak için yenilik v.s var mı diye üye e-posta'yı v.s sordular ancak cıkmadı üyelık nasıl olur v.s derken ben ankara/gölbaşında ki tib başkanlıgına gittim ve kimlik onayı birton başka onayla üyeliği ve belgemi tekrar aldım.Güncelleme yapacaktım aslında ancak işlem yapmıyorlar yeni yasa çıkacakmış.

Şimdi yönetimden ricam şu ben baktım 4 kişi mağdur olmuş yani onlar 1-2 konu acmış ama toplam mağdur üye 4 kişi ben onlara ulaşayım,mağduriyetleri neyse karşılayım rankı alayım çünkü ben bunlardan habersizken yaklaşık 4.300 TL masraf yaptım onların hepsi boşa gitmesin.Şimdi rankım onaylansın yada şöyle yapalım yönetimle o üyelıkleri belirliyelim bende var zaten atarım zaten kişilerden ''Mağduriyetim giderildi'' şeklinde mesaj atınca rankımı alayım.Ama şöyle bir şey var belki bazıları aktif olmayabilir,köyde,kasabada v.s olabilir mağlum yaz.Şöyle yapabiliriz ulaşabildiğim aktif olanları karşılarım,kalanıda aktif olunca karşılıyacagım zaten mesaj atarım,mesajın da resmini çekerim aktif olur olmaz bana cevap verir vermez mağduriyetini karşılarım.Neden sen karşılıyorsun derseniz,çünkü dolandırıcılık benım adıma yapıldı ve bunda benım dikkatsizliğimde var,kimsenin hakkına giremem.Yönetimden rica ediyorum,gerçekten mağdurum yani bu tip rank alanlar önceden vardı.Ben mağduriyeti gidereyim,sizde benım mağduriyetimi giderin.Okudugunuz için teşekkür ederim,lütfen bakın lütfen kesip attırmayın o kadar para verdim kim mağdursa gidereyim isteyene kimlik fotoğrafımı v.s atabilirim yeter ki yapmadıgım bir şey için günaha girmeyim,mağdurda olmayayım.Yöneticilerden cevap beklıyorum,başvurumuda yaptım inanın kimse mağdur kalmaz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Böyle magduriyetlerde rank alanlar oldu ben gördüm bakın 4 kişi mağdur karşılıyayım diyorum ya ondan sonra 1 şikayet konusu bile olmaz 4.300 TL masraf yaptım insaf lütfen ya karşılıyacagım kim mağdursa bu normal bir durum değil ki özel bir durum lütfen rica ediyorum,önceden alanlarda oldu aynı benım şekilde.

Sağa sola her yere konu açarak sürekli öm atarak bir yere varamazsınız.Öm de sebebini açıkladım bu şekilde davranmanız sizin açınızdan durumu dahada kötüleştiriyor.
Sonuçta masrafınızı turkmmoya güvenerek yapmıyorsunuz 100.000 tl masrafta yapsanız herşey sizin sorumluluğunuzda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri