Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
yoo sen haksızsın benim çarım sevabına ban yedi bu kadar sinirlenmedim hahahhahhahaAdamın asabını bozarsan sinirlenir , haksız olan sinirlenmez saçma sapan şeyler yazıyorsun insanı sinir etmek için. dediğin her şeye cevap verdim apışıp kaldın yazıcak şey bulamıyorsun saçma saçma şeyler yazıyorsun uza bu konudan uğrama bile bundan sonra bu konuya
DD hem bu turkmmo senn mi degil ee o zamanforuma konu açma git baska site aç ora arkadaslarını ekle onlara paylasırsınyoo sen haksızsın benim çarım sevabına ban yedi bu kadar sinirlenmedim hahahhahhahaDD hem bu turkmmo senn mi degil ee o zamanforuma konu açma git baska site aç ora arkadaslarını ekle onlara paylasırsın
Yoldan geçen biri senin anana bacına sövsün sinirlenirsen sen haksızsın o zaman dediğin cümlede bi anlam yok senin. Kovulduğun yerleri seviyosun her halde sen Pvpden kovdular banlandın yeni çar açtın Bu konuya uğrama diyorum ısrarla yorum yapıyorsun . Senin gibi yüzsüzlerle artık muhattap olmucam ne yazarsan yaz cevap da vermicem boş adamsın. Git sen banlan hadi Ezik kaç kere kestim seni yediremiyorsun kendine wslik diyorsun . Şu oyunu öğrenmeden oynamayın hadi git hile aç sen .
Yoldan geçen biri senin anana bacına sövsün sinirlenirsen sen haksızsın o zaman dediğin cümlede bi anlam yok senin. Kovulduğun yerleri seviyosun her halde sen Pvpden kovdular banlandın yeni çar açtın Bu konuya uğrama diyorum ısrarla yorum yapıyorsun . Senin gibi yüzsüzlerle artık muhattap olmucam ne yazarsan yaz cevap da vermicem boş adamsın. Git sen banlan hadi Ezik kaç kere kestim seni yediremiyorsun kendine wslik diyorsun . Şu oyunu öğrenmeden oynamayın hadi git hile aç sen .
ben senin anana bacına mı sövdüm ? hayır
pvp den kovsalar IP ban atarlardı oyunu ögren gel diyosun 1-1 takıosun sen beni 3.5 k parmak darbesiyle mi kestin hayır ben hile açmadım açmamda cünkü facebook da 7x linki atan arkadası engelledim ve hatta üstüne adama küfür de ettim Ben boşsam sen hiçsin sen beni kessen kessen iç itemler 20 exp li olunca kesmişsindir cünkü eziklere kesilmiyorum hadi keke sen git oyununa 1-1 leri deiştir topluda 22k yiyodun bunu unutma :m33::m33:hadi sana k.g. 
Arkadaşlar oyundaki efsun oranları gayet iyi . Oyunda para kasmak ta cok basit. Herşey işini bilene. Oyunda 1 saatte 5 t kasabiliyorum şahsen ben. 5 tye de 15 15 15 bir item için efsunu rahatlıkla getirebilirsin . Zaten elym2 tanıtımında çoğu sitede oyun seviyesi zor yazıyor ve server editsiz emek serveri yazıyor. Türkte bir +9 triton(sirius) almak ne kadar zor ise burada da bir +9runik almak yada +9 beta almak o kadar zor . Bu kadar büyütülecek bir tarafı yok bu konunun . Besmelenizi çekip efsununuzu atın . Herkese iyi oyunlar.. 

heryerde olay çıkarıosnüretme o zaman 1-1 ci sovyet ben deadslayer 1-1 lerini takıosun alla alla ruh bi 11 k girio bi 5 k girio bi git item yap 1-1 i bırak su %4 %6 lı itemlerinle oyna daha iyi hem o zaman 4 ve 6 kalkınca ne olcak 15 15 15,15 15 10 oooh ne güzel demi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)