Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Gidiyorum..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan atabakla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 549

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yanlıs anlaşılmasın bizde bu oyuna gönül verip oynayanlardanız ama eskiden ne güzel emeğimizin karşılığını alırdık, hırsla para kasar item dizerdik, catacomb yapardık. Artık oyunlarda vs bıle atılmıyor.

Burak sana görüşünü soran olmadı canım benim sen dalgana bak tamam mı ?

Yanlıs anlaşılmasın bizde bu oyuna gönül verip oynayanlardanız ama eskiden ne güzel emeğimizin karşılığını alırdık, hırsla para kasar item dizerdik, catacomb yapardık. Artık oyunlarda vs bıle atılmıyor.

Burak sana görüşünü soran olmadı canım benim sen dalgana bak tamam mı ?

Görüşlerin için teşekkürler fakat buraya konu açıyorsanız görüş almak istiyorsanız,biz nasıl senin açtığın bu konuya saygı gösteriyorsak sende yorum atan üyeye saygı göstereceksin.Buraya bir konu açıyorsanız herkes yorum atabilir,kimin yorum atıp atmayacağını ne sen karar verebilirsin ne de ben 2 milyon üyesi olan bir forumda konu açıyorsun.Bunları dikkate alarak yorum yaparsanız iyi olur.Birbirimize bu tarz güzel konular da laf atarak bir yere varamayız ne güzel konunu açmışsın,önerilerini ve şikayetlerini dile getirmişsin.

Son düzenleme:
Yaklaşık 4 yıldır bu oyunu oynuyorum ve artık o kadar sıkıldım ki şu oyununuzdan emin olun bizim yerimizde olsanız oyuna giriş yapmazsınız. Kaç aydır catacomb azraili yok mayıs haziranda dönüşümler açılacaktı hala icraat yok. Açılsa bile ely4ün sonu da diğer serverler gibi olacak bakalım yine hangi sv birleşmeleri olacak yakında hepimiz görücez :) Bu gidişle birleştirecek sv kalmayacak. Yeni açılan serverlerde bile yeni yeni haritalar var ve hepsi sorunsuz çalışıyor. Burada ise eğlence sıfır. Lv kastıktan sonra herkes bitkisel hayata geçiyor mal mal afk durmaktan sıkıldık. Lonca turnuvası olacaktı ely1de tek bir savaş oldu dahasını göremedik. Artık bakım yapsanızda çare değil suan piyasada öyle güzel pvpler varki (saltanat,marsis,lord,metin2need,m2nitro vb.) editli-editsiz ve en önemlisi SORUNSUZ, bu serverlara artık oyuncu gelmeyecek. Kimsenin kalbi kırılmasın, hazmedemeyip konuyu kapatanlarda olmasın bi zahmet. Millet korkudan bunları dıllendıremıyor ne yazıkki ve sizde bu durumdan memnunuz sanıyorsunuz. Oyunda yaptıgınız eventler 1 gram zevk vermıyor zaten. Eski gunlerın zevkı maalesef yok artık herkes herseyı elden cıkarıp gıtmenın pesınde. Alt tarafı acacagınız bir donusumdu ve sız bunu 3 ay oyaladınız. Neyse arkadaslar bende satıp kurtulmanın pesındeyım, bu yazı yuzunden belkı hesap ban bıle yıyebılır bı ıhtımalle. Oyun yonetımıne hakaret olarak sayılmasın, herkesın dusundugu fakat dıllendıremedıgı seylerı soyledım.

İYİ FORUMLAR HERKESE.

Krdşm inan aylardır konu açıyoruz bu böyle gitmez diye mayıs denildi yalan oldu turnuvalar denildi oda yalan oldu oyunun sorunları dedik ses yok hala bekliyoruz. millet tek tek çarlarını satıyor girin market bölümlerine bakın.bakalım daha kaç ay bekliyeceğiz.

Görüşlerin için teşekkürler fakat buraya konu açıyorsanız görüş almak istiyorsanız,biz nasıl senin açtığın bu konuya saygı gösteriyorsak sende yorum atan üyeye saygı göstereceksin.Buraya bir konu açıyorsanız herkes yorum atabilir,kimin yorum atıp atmayacağını ne sen karar verebilirsin ne de ben 2 milyon üyesi olan bir forumda konu açıyorsun.Bunları dikkate alarak yorum yaparsanız iyi olur.Birbirimize bu tarz güzel konular da laf atarak bir yere varamayız ne güzel konunu açmışsın,önerilerini ve şikayetlerini dile getirmişsin.

Her üyeye saygı var o şahısa yok erdem. Saygı haketmeyen bir kişilik o. Herneyse anlayışın için teşekkür ederim yinede.

Krdşm inan aylardır konu açıyoruz bu böyle gitmez diye mayıs denildi yalan oldu turnuvalar denildi oda yalan oldu oyunun sorunları dedik ses yok hala bekliyoruz. millet tek tek çarlarını satıyor girin market bölümlerine bakın.bakalım daha kaç ay bekliyeceğiz.

Kardesım acılan cevaplanan tüm konudan haberım var. Millet sıkayetını yazıyor admın gelıp bi cevap atıyor, ondan sonra o cevabı goren bazı kişilikler su konuda admın gereklı cevabı yazdı dıyerekten yalakalık kovalıyor. Halbukı hepsı bu sorunlardan dert yakınan ve gerektıgınde yonetıcılere kufur eden ınsanlar :) Benım donusumluk bı sıkıntım yok ama sıkıntım varmıs gıbı oluyorum oyundakılerı gorunce. Hele kı surgunde 80 lv ıtemlerı dusuyor ya o tam bır sacmalık tek yarı ıtemlerle gezıyor mıllet artık eziliyor cıft yarılılar karsısında. En iyi bıldıgım pvp burasıdır ama bu sekıl hatalarla bu oyun gıtmez.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri