HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
TEK KRAL 1WaNTeD1 
BİLMEDIKLERINIZI RAİDCAL UZERINDEN ARKADAS EKLEYEREK YADA İP MIZE GELEREK SORABILRSINIZ ıd :fayte154 rc ip :8045910
MERHABA ARKADASLAR SON ZAMANLARDA TURKIYEDE RAİDCALL KULLANAN KISI SAYISI OLDUKCA ARTTI AMA BİLİNÇSIZ BIR SEKILDE KULLANIYORUZ RAİDCALLA ILGILI ARADIMIZ HIC BIR SORUNUN CEVABINI BULAMIYORUZ BENDE BILDIGIM KADARIYLA TUM SORULARINIZI CEVAPLIYACAGIM...
Raidcal üye olma :
Raidcal dowland :
İLERDE HERHANGI BIR SORUN OLMAMASI ICIN MSN LERI DUZGUN YAZIN
Raidcalda Kendıme ait bir oda nasıl açarım:üye olup giriş yapdıkdan sonra alt solda Create My Group Yazısına tıklayarak kendınıze özel bır oda acabılrsınız
Raidcalda nasıl bir odaya girebılırım : Raidcalda Her odanın bir İp numarası vardır Kendı hesabınıza gırıs yapdıkdan sonra Sol en uste arama yerı vardır oraya İp numarasını yazıp enterlerledınız zaman İstedınız odaya bağlanabılrsınız
1.NASIL ARKADAS EKLERIM
________________________________________________________________________________________________
2.Raidcalda Hesabım Nasıl lwl alır.
RAİDCALL DAKI LWL SİSTEMI TAMAMEN HESABIN ACIK KALMASI ILE ILGILIDIR
HESABINIZ 1 SAAT ACIK KALIRSA 1 CREDI KAZANIRSINIZ
LWL LERINIZ ARTIKCA SİZDEN İSTENILEN CREDİ DE ARTAR
_____________________________________________________________________________________________
3.Raidcalda odam nasıl lwl alır
Hesab lwl sıstemınde de oldugu gıbı Oda lardada lwl sıstemı tamamen Hesabın acık kalması ıle ılgılıdır
Sizin odanızda Kac Tane hesap Kac saat durduysa bu hesaplarınır ve odanızın Credısıne eklenır
Mesela 10 kısı 8 er saat durdu 80 CREDI ODANIZA EKLENIR
LWL LER ARTIKCA ISTENILEN CREDI MIKTARI YUKSELIR
________________________________________________________________________________________________-
4.ŞİFREMI NASIL DEĞİŞİRİM
_______________________________________________________________________________________
5. Raidcal odamda Muzık çalsın ıstıyorum
_________________________________________________________________________________________________
6. odama Haraketlı resım ve yazı eklemek ıstıyorum (flashvortex)
_________________________________________________________________________________________________
7.odama şarkı yada resım eklerken FlashCtrlerror hatası alıyorum
_______________________________________________________________________________________________
8.Flasctrlerror ıcın gereklı dosyayı ındırdım kuramıyorum
________________________________________________________________________________________________
Hesabımın Şifresını unuttum mail adresımıde bılmıyorum Ne yapmalıyım
support@raidcall.com ADRESINE INGILIZCE OLARAK MAIL ATICAKSINIZ
9. Hesabımın Guvende olmadıgını Dusunuyorum..
10. RAİDCALDAKI BAZI SEKILLERI [[[[[[[ SEKLINDE GÖRUYORUM
DENETIM MASASINDAN PC NIZI GUNCELLEMENIZ YETERLI OLACAKDIR
11. PC XP NASIL GUNCELLERIM
_______________________________________________________________________________________________-_
12.RAİDCALDA HANGI ODADA OLDUGUM VE HANGI ODALARA UYE OLDUGUMUN GÖRULMESINI ISTEMIYORUM
__________________________________________________________________________________________________
13.NASIL ROZET KAZANIRIM
Raidcalda Rozet etkınlıgı YAPAN IP LER VARDIR BUNLARI SUREKLI TAKIP EDERSENIZ ETKINLIKLERE KATILABILRSINIZ
İP LER :777 VE 3333
14.KENDI ODAMA NASIL 4 RAKAMLI ÖZEP IP ALIRIM
__________________________________________________________________________________________________
15.BUNLARIN HARICINDE BILMEDINIZ SEYLER OLURSA RAİDCALDAN EKLEYEBILRI VEYA ODAMA GELEBILRSINIZ
kullanıcı adım : fayte154 Odamın ip : 8045910

BİLMEDIKLERINIZI RAİDCAL UZERINDEN ARKADAS EKLEYEREK YADA İP MIZE GELEREK SORABILRSINIZ ıd :fayte154 rc ip :8045910
MERHABA ARKADASLAR SON ZAMANLARDA TURKIYEDE RAİDCALL KULLANAN KISI SAYISI OLDUKCA ARTTI AMA BİLİNÇSIZ BIR SEKILDE KULLANIYORUZ RAİDCALLA ILGILI ARADIMIZ HIC BIR SORUNUN CEVABINI BULAMIYORUZ BENDE BILDIGIM KADARIYLA TUM SORULARINIZI CEVAPLIYACAGIM...
Raidcal üye olma :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Raidcal dowland :
İLERDE HERHANGI BIR SORUN OLMAMASI ICIN MSN LERI DUZGUN YAZIN
Raidcalda Kendıme ait bir oda nasıl açarım:üye olup giriş yapdıkdan sonra alt solda Create My Group Yazısına tıklayarak kendınıze özel bır oda acabılrsınız
Raidcalda nasıl bir odaya girebılırım : Raidcalda Her odanın bir İp numarası vardır Kendı hesabınıza gırıs yapdıkdan sonra Sol en uste arama yerı vardır oraya İp numarasını yazıp enterlerledınız zaman İstedınız odaya bağlanabılrsınız
1.NASIL ARKADAS EKLERIM
2.Raidcalda Hesabım Nasıl lwl alır.
RAİDCALL DAKI LWL SİSTEMI TAMAMEN HESABIN ACIK KALMASI ILE ILGILIDIR
HESABINIZ 1 SAAT ACIK KALIRSA 1 CREDI KAZANIRSINIZ
LWL LERINIZ ARTIKCA SİZDEN İSTENILEN CREDİ DE ARTAR
_____________________________________________________________________________________________
3.Raidcalda odam nasıl lwl alır
Hesab lwl sıstemınde de oldugu gıbı Oda lardada lwl sıstemı tamamen Hesabın acık kalması ıle ılgılıdır
Sizin odanızda Kac Tane hesap Kac saat durduysa bu hesaplarınır ve odanızın Credısıne eklenır
Mesela 10 kısı 8 er saat durdu 80 CREDI ODANIZA EKLENIR
LWL LER ARTIKCA ISTENILEN CREDI MIKTARI YUKSELIR
________________________________________________________________________________________________-
4.ŞİFREMI NASIL DEĞİŞİRİM
_______________________________________________________________________________________
5. Raidcal odamda Muzık çalsın ıstıyorum
6. odama Haraketlı resım ve yazı eklemek ıstıyorum (flashvortex)
7.odama şarkı yada resım eklerken FlashCtrlerror hatası alıyorum
_______________________________________________________________________________________________
8.Flasctrlerror ıcın gereklı dosyayı ındırdım kuramıyorum
Hesabımın Şifresını unuttum mail adresımıde bılmıyorum Ne yapmalıyım
support@raidcall.com ADRESINE INGILIZCE OLARAK MAIL ATICAKSINIZ
9. Hesabımın Guvende olmadıgını Dusunuyorum..
10. RAİDCALDAKI BAZI SEKILLERI [[[[[[[ SEKLINDE GÖRUYORUM
DENETIM MASASINDAN PC NIZI GUNCELLEMENIZ YETERLI OLACAKDIR
11. PC XP NASIL GUNCELLERIM
_______________________________________________________________________________________________-_
12.RAİDCALDA HANGI ODADA OLDUGUM VE HANGI ODALARA UYE OLDUGUMUN GÖRULMESINI ISTEMIYORUM
13.NASIL ROZET KAZANIRIM
Raidcalda Rozet etkınlıgı YAPAN IP LER VARDIR BUNLARI SUREKLI TAKIP EDERSENIZ ETKINLIKLERE KATILABILRSINIZ
İP LER :777 VE 3333
14.KENDI ODAMA NASIL 4 RAKAMLI ÖZEP IP ALIRIM
15.BUNLARIN HARICINDE BILMEDINIZ SEYLER OLURSA RAİDCALDAN EKLEYEBILRI VEYA ODAMA GELEBILRSINIZ
kullanıcı adım : fayte154 Odamın ip : 8045910
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)