BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Raidcall HAKKINDA HERSEY !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fayte154
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 30K

EVET GERCEKDEN FAYDALI BIR KONU

• EVET

• HAYIR

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

TEK KRAL 1WaNTeD1 :D

BİLMEDIKLERINIZI RAİDCAL UZERINDEN ARKADAS EKLEYEREK YADA İP MIZE GELEREK SORABILRSINIZ ıd :fayte154 rc ip :8045910

MERHABA ARKADASLAR SON ZAMANLARDA TURKIYEDE RAİDCALL KULLANAN KISI SAYISI OLDUKCA ARTTI AMA BİLİNÇSIZ BIR SEKILDE KULLANIYORUZ RAİDCALLA ILGILI ARADIMIZ HIC BIR SORUNUN CEVABINI BULAMIYORUZ BENDE BILDIGIM KADARIYLA TUM SORULARINIZI CEVAPLIYACAGIM...

Raidcal üye olma :
Raidcal dowland :
İLERDE HERHANGI BIR SORUN OLMAMASI ICIN MSN LERI DUZGUN YAZIN
Raidcalda Kendıme ait bir oda nasıl açarım:üye olup giriş yapdıkdan sonra alt solda Create My Group Yazısına tıklayarak kendınıze özel bır oda acabılrsınız

Raidcalda nasıl bir odaya girebılırım : Raidcalda Her odanın bir İp numarası vardır Kendı hesabınıza gırıs yapdıkdan sonra Sol en uste arama yerı vardır oraya İp numarasını yazıp enterlerledınız zaman İstedınız odaya bağlanabılrsınız

1.NASIL ARKADAS EKLERIM

________________________________________________________________________________________________

2.Raidcalda Hesabım Nasıl lwl alır.
RAİDCALL DAKI LWL SİSTEMI TAMAMEN HESABIN ACIK KALMASI ILE ILGILIDIR
HESABINIZ 1 SAAT ACIK KALIRSA 1 CREDI KAZANIRSINIZ
LWL LERINIZ ARTIKCA SİZDEN İSTENILEN CREDİ DE ARTAR

_____________________________________________________________________________________________
3.Raidcalda odam nasıl lwl alır

Hesab lwl sıstemınde de oldugu gıbı Oda lardada lwl sıstemı tamamen Hesabın acık kalması ıle ılgılıdır
Sizin odanızda Kac Tane hesap Kac saat durduysa bu hesaplarınır ve odanızın Credısıne eklenır

Mesela 10 kısı 8 er saat durdu 80 CREDI ODANIZA EKLENIR

LWL LER ARTIKCA ISTENILEN CREDI MIKTARI YUKSELIR

________________________________________________________________________________________________-

4.ŞİFREMI NASIL DEĞİŞİRİM

_______________________________________________________________________________________

5. Raidcal odamda Muzık çalsın ıstıyorum

_________________________________________________________________________________________________

6. odama Haraketlı resım ve yazı eklemek ıstıyorum (flashvortex)

_________________________________________________________________________________________________

7.odama şarkı yada resım eklerken FlashCtrlerror hatası alıyorum

_______________________________________________________________________________________________

8.Flasctrlerror ıcın gereklı dosyayı ındırdım kuramıyorum

________________________________________________________________________________________________

Hesabımın Şifresını unuttum mail adresımıde bılmıyorum Ne yapmalıyım

support@raidcall.com ADRESINE INGILIZCE OLARAK MAIL ATICAKSINIZ

9. Hesabımın Guvende olmadıgını Dusunuyorum..

10. RAİDCALDAKI BAZI SEKILLERI [[[[[[[ SEKLINDE GÖRUYORUM

DENETIM MASASINDAN PC NIZI GUNCELLEMENIZ YETERLI OLACAKDIR

11. PC XP NASIL GUNCELLERIM

_______________________________________________________________________________________________-_

12.RAİDCALDA HANGI ODADA OLDUGUM VE HANGI ODALARA UYE OLDUGUMUN GÖRULMESINI ISTEMIYORUM

__________________________________________________________________________________________________
13.NASIL ROZET KAZANIRIM

Raidcalda Rozet etkınlıgı YAPAN IP LER VARDIR BUNLARI SUREKLI TAKIP EDERSENIZ ETKINLIKLERE KATILABILRSINIZ

İP LER :777 VE 3333

14.KENDI ODAMA NASIL 4 RAKAMLI ÖZEP IP ALIRIM

__________________________________________________________________________________________________

15.BUNLARIN HARICINDE BILMEDINIZ SEYLER OLURSA RAİDCALDAN EKLEYEBILRI VEYA ODAMA GELEBILRSINIZ

kullanıcı adım : fayte154 Odamın ip : 8045910

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri