Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar site tasarlatmak isteyen arkadaşlar artık bu konuda yardım edebilecek birisi geldi.
Bir çok panelden istediğiniz şekilde siteniz tasarlanır.
İlk olarak arkadaşlar eğer siteniz .com - .net - .org gibi olmasını istiyorsanız bana domain alıp vermeniz gerekiyor.
Eğer alamam diyorsanız ben kendi hostumdan size kuruyorum.
Fiyat olarak
.com - .net - .org gibi domainli site olacaksa domain parasıyla birlikte 25TL dir.
Eğer benim size sunduğum ücretsiz domain istiyorsanız domain fiyatı olmadan 10TL fiyat ödersiniz.
Örnek bir site çalışmamı görün linkini veriyim;///
fazla uğraşılmamış bir sitedir.
Evet arkadaşlar bunlarda pazı panel resimlerimiz.
Sipariş vermek isteyen arkadaşlar site üzerinden mesaj atarak ve bu durumun altına yorum atarak ulaşabilirler.
Skype:///arkadaşlar skypetan destek almak isteyenler veya skyptan sipariş vermek isteyenlerde ekleyebilirler.
Bir çok panelden istediğiniz şekilde siteniz tasarlanır.
İlk olarak arkadaşlar eğer siteniz .com - .net - .org gibi olmasını istiyorsanız bana domain alıp vermeniz gerekiyor.
Eğer alamam diyorsanız ben kendi hostumdan size kuruyorum.
Fiyat olarak
.com - .net - .org gibi domainli site olacaksa domain parasıyla birlikte 25TL dir.
Eğer benim size sunduğum ücretsiz domain istiyorsanız domain fiyatı olmadan 10TL fiyat ödersiniz.
Örnek bir site çalışmamı görün linkini veriyim;///
fazla uğraşılmamış bir sitedir.
Evet arkadaşlar bunlarda pazı panel resimlerimiz.
Sipariş vermek isteyen arkadaşlar site üzerinden mesaj atarak ve bu durumun altına yorum atarak ulaşabilirler.
Skype:///arkadaşlar skypetan destek almak isteyenler veya skyptan sipariş vermek isteyenlerde ekleyebilirler.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu Bildirildi Bunların Hepsi Ücretsiz panel Milleti Kandırma İndex'de Sana Ait Değil bildirildin Ban Yemen Dileğiyle İyi Günler
Bu panellerin hepsi bilindik ve ücretsiz olarak paylaşılan paneller
Editlenip kapatıldı.
Editlenip kapatıldı.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)