BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Netflix Kul

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Konmekk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 363
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Aranızda netflix kullanan var mı arkadaşlar? Ben denemeyi düşünüyorum da güzel mi değil mi, yeterli arşivleri var mı emin olamadım. Bir de türkiyeden giriş yok gibi bir şey demişler, o nedir?

Aranızda netflix kullanan var mı arkadaşlar? Ben denemeyi düşünüyorum da güzel mi değil mi, yeterli arşivleri var mı emin olamadım. Bir de türkiyeden giriş yok gibi bir şey demişler, o nedir?

netflix'i türkiyeden kullanabilmek için vpn kurmanız gerekiyor. yalnız adamlar da bunu bildiği için en ünlü vpnleri banlıyorlar. giriş yapabilmek için ip arşivi geniş olan, fazla serverı olan purevpn gibi vpnler kullanmanızı öneririm. netflixin kullanımına gelirsek, benim ihtiyaçlarımı karşılıyor valla. vizyon filmlerini izleyebiliyorum evden. torrente düşecek diye beklememe gerek yok :D bir de filmler hep yüksek kalitede oluyor, orası da güzel. öğrenci adam işi tam, sinemaya gideceğine al evine, çağır arkadaşlarını otur izle :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri