Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Beyler, bayanlar.
İlk sorumuz mob_drop_item.txt'den Gelsin, Hocam Şimdi
Bir type Kill Var,
Birde Type limit var,
Şimdi Birkaç Tande .txt Dosyası var
/locale/turkey/'da Bunlar;
Şimdilik sorularım bukadar, Yazım Hatası Olduysa Kusura bakmayın 1 den beri bunları nasıl düzenleyeceğimi arıyorum, saat 4 olmuş Umarım kalkana kadar birşeyler yazılmış olur.
Ek Olarak Şunu Eklemek istiyorum:
Lanet Olası İnternette Lanet Olası Npc'nin nasıl ekleneceğini Eklenen Npc'ye item eklemenin nasıl yapıldığını anlatan Bir Ton site Var! LANET KONUYU AÇMAYIN !
(Yarım yamalak bilgilerinizle insanların işini uzatmayın. Bu arada beyler kendiniz deneyip yapın ben öyle yaptım npc yönleri bile sabit.)
Sevgi Ve saygılarla, Ephixa.
İyi Forumlar Bol eğlenlecer.
İlk sorumuz mob_drop_item.txt'den Gelsin, Hocam Şimdi
Bir type Kill Var,
Kod:
Group uzuntu_metin
{
Type kill ////Bir Type Kill Var
Mob 8001 /////Bunu Herkez Biliyor
kill_drop 400 /////Burası Nedir Hangi Value Ne işe yarar
1 ±â¼ú ¼ö·Ã¼* 1 25 10 //// Buradada Örn 1-6 tane bk düşmesini istiyorumNasılyapacağım?
2 ±â¼ú ¼ö·Ã¼* 1 25 10
3 ±â¼ú ¼ö·Ã¼* 1 25 10
}
Kod:
[B](Not Bu bölüm alıntıdır)
Group Cadi [/B]
[B]{ [/B]
[B]type limit /// Seviye limiti ile yapılıyor,[/B]
[B][COLOR=#FF6600]mob 1192[/COLOR] ///Mob id[/B]
[B][COLOR=#3366FF]level_limit 70 [/COLOR] /// 70 lv altımı diyeyim? üstümü diyeyim bilemiyorum[/B]
[B][COLOR=#008000]1[/COLOR] [/B]±â¼ú ¼ö·Ã¼[B] [COLOR=#993300]1[/COLOR] [COLOR=#808080]10000 [/COLOR] //// Yine üsteki problemin aynısı 1-6 tane item düşürmek istiyorum diyelim nasıl ayarlıyacağım[/B]
[B][COLOR=#008000]2[/COLOR] [/B]±â¼ú ¼ö·Ã¼[B] [COLOR=#993300]1[/COLOR] [COLOR=#808080]5[/COLOR] [/B]
[B][COLOR=#008000]3 [/COLOR] [COLOR=#FF0000]¸[/COLOR][/B]±â¼ú ¼ö·Ã¼[B] [COLOR=#993300] 1[/COLOR] [COLOR=#808080]5[/COLOR] [/B]
[B]} [/B]
/locale/turkey/'da Bunlar;
Kod:
1.drop_item_group.txt //////////Bu Nedir Ne işe yarar?
2.etc_drop_item.txt //////////bu nedir ne işe yarar?
3.fishing.txt /////////////////Nasıl Düzenleyeceğim?
4.group_group.txt ///////////// Bunu hiç Anlamadım saten :m08:
5.Special_drop_item.txt ///////////////Bu Nedir Ne İşe yarar Nasıl editlerim?
6.Common_drop_item.txt //////////////Bu nedir ne işe yarar nasıl editlerim?
Şimdilik sorularım bukadar, Yazım Hatası Olduysa Kusura bakmayın 1 den beri bunları nasıl düzenleyeceğimi arıyorum, saat 4 olmuş Umarım kalkana kadar birşeyler yazılmış olur.
Ek Olarak Şunu Eklemek istiyorum:
Lanet Olası İnternette Lanet Olası Npc'nin nasıl ekleneceğini Eklenen Npc'ye item eklemenin nasıl yapıldığını anlatan Bir Ton site Var! LANET KONUYU AÇMAYIN !
(Yarım yamalak bilgilerinizle insanların işini uzatmayın. Bu arada beyler kendiniz deneyip yapın ben öyle yaptım npc yönleri bile sabit.)
Sevgi Ve saygılarla, Ephixa.
İyi Forumlar Bol eğlenlecer.

sonra Bilgilendirmen için teşekkür ederim,