HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
birisnden T ile krstal satcamı söyldm ve T i verdi ben satmak istemdigimi krstal olmadıgını söyldm T si geri verdim ama o ilk başı ss yialmıs osnrasnı almamıs durduk yere iftira atıldı. çarım 10.004 gün engel yedi. geri açılmsnı isterim çarımda normal editler çok sayıda 11 yeni edit eski ejder olmak üzere 108T para var. ben dürüst biriyim bu oyuna hayatmı adadım. yan çarım ıd
ro65 nick:KiLLerAngeL lütfen acın çarımı haklıyım haksızsınz. videonun devamı yok bunu düşünmnz lazımdı.
videolu kanıtım yok oyundan çıkısım var ama geri girdim yandaki sura şahit videoda varsa oyuna girdm geri hemen 1dk sonra oyundan attı.
ro65 nick:KiLLerAngeL lütfen acın çarımı haklıyım haksızsınz. videonun devamı yok bunu düşünmnz lazımdı. videolu kanıtım yok oyundan çıkısım var ama geri girdim yandaki sura şahit videoda varsa oyuna girdm geri hemen 1dk sonra oyundan attı.
Senin kadar yüzsüzünü görmedim bi alttaki videoyu izle ve gör iftiramı atıyormusum gerçekler ortada bi alttaki videoda rüşvetin allahım yukarıda 25 t için 2000 den fazla t den oldun değdimi be kardeşim biraz adam olsan suan oyunda olacaktın sen bi 11bin gün için ben 100 t daha veririm
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)