berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

UlusalSunucu Nasıl Bilirsiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sakat005
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 183
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sakat005

Level 5
TM Üye
Konular
12
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
62
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Firmayı nasıl bilirsiniz ? :

Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? :

Güvenilir mi ? :

Sizce Almalımıyım ? :

arkadaşlar iki sunucuda birbirinden berbat ikiside birleşti gerçi en son salaydan aldım aldığıma bin pişman oldum sürekli sitede kopmalar putty kendı kendısıne kapnıyo sürekli sorun 15 gun içinde sitemi belki tamgun olarak 2 gun kullanabıldım lanet gelsin dedim ne dicem başka Ahmet cengiz Metin2 destek çalışanlarıda adamlar mafya gibi bişey soyledıgınde telefon numarası nedir diye soruyolar sankı gelip kesecekler seni !!! ULUSAL SUNUCUDA AYNISI SALAYIN !!!

Salay Telekomu Anlatayım size suç onlardamı bendemi Anlarsınız

1. Teslimat Süresi 1 Saat 24 Saat arası dediler 3 günde zor teslim aldım
2.Auto Packı ücretli aldıgıma Ragmen Mini Ve full pack İstiyorum Mini Ve full packı veremioruz diyorlar sonucta ucretlı almısım ucretlı almasaydım mecbur vereceklerdı mını ve full pack almam 5 gun surdu
3. Sürekli putty bağlantım kopuyor ve aldıgğım cevap ŞÖYLE : Üst üste yanlış şifre girmişsiniz sorun düzeltildi diyolar halbükü puttye hiç girmedim ve srun düzeltidi dediklerine ragmen mesajdan 3 saat sonra anca sorun düzeltiliyor
4. comlu site aldım almaz olaydım 15 gundur kullanıyorum 2 gun belkı full time kullanabildim siteyi hergün kesinti ve hızı çok yavaş
sinirlendiğim zamanda arlarındaki destek ekibleri telefon numarası istiyorlar sözde korkucam yaaa !!

ULUSAL SUNUCUDA SALAYIN KOPYASI AYNI FİRMALAR BİRLEŞTİLER !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri