- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Oyunu iyice mal ettiniz. Burda millet dünyalarca konu açıyor hiç tınlamıyorsunuz yok yönlendirdim yok yetkililer ilgilenirler cart curt bilmem ne. Bıyolog tasları dusmuyor, donusumler hala kapalı, ely2yi de çöp ettiniz o zaten ayrı bir konu. Oyunun hatalarını bızım soylememız degıl sızlerın bızden once bulmanız gerekır. Burada konu acıp guzelce tatlı dılle soyleyınce bu işler olmuyor maalesef illa argo kelımelerle konusucaz kı hakedıyoruz harbıden dıyıp ısınızı yapmaya baslayacaksınız. 2 aydır ely4 ıcın bakım beklıyoruz. ulan 80 lv donusumlerı 65e ındırmek için şubattan mayıs ayını beklıyorsunuz daha ne sdoylıyım kı sıze. 3 ay mı suruyor bu iş, ha yapmayı bılmıyorsanız bırakın bu ısıde tecrubelı bılılerı gelsın magdur olmaktan bıktık. Bu olanları unutturmak ıcınde yok kostumler baslıklar ındırımde bılmem ne
)) Sözde lonca turnuvalarıda olacaktı onuda yalan ettınız. 4 yıldır oynuyorum ne olduysa son 2 yılda oldu bu servere. Siz su hala bu pvpyı oynayan oyuncuların gelıp hepsıne tek tek tesekkur edecegınız yerde bide oyuncularınızı kaale almıyosunuz bak bak lükse bak. Turkay arkadasımızın bana zamanında da dedıgı gıbı benım ıcın sadece sıradan oyuncularsınız felsefesıyle iş yapıyorsunuz. Bu sozun ıspatını ne zaman attıysam hep konuyu kaldırdılar kımse gormesın dıye
Konu sadece ely4 değil her svde bırden fazla sorun var ve 3 ay bekletıyorsunuz bakımı. Pireyı deve yapıyosunuz harbıden 2 saatlık seyı 3 ay yapıyosunuz. Neyse daha cok sey yazacagım ama yetkılılerın kalbı kırılmasın. İyi Forumlar.
KONUYU ZATEN KALDIRICAKLAR OKUYAN OKUR
)
)) Sözde lonca turnuvalarıda olacaktı onuda yalan ettınız. 4 yıldır oynuyorum ne olduysa son 2 yılda oldu bu servere. Siz su hala bu pvpyı oynayan oyuncuların gelıp hepsıne tek tek tesekkur edecegınız yerde bide oyuncularınızı kaale almıyosunuz bak bak lükse bak. Turkay arkadasımızın bana zamanında da dedıgı gıbı benım ıcın sadece sıradan oyuncularsınız felsefesıyle iş yapıyorsunuz. Bu sozun ıspatını ne zaman attıysam hep konuyu kaldırdılar kımse gormesın dıye
Konu sadece ely4 değil her svde bırden fazla sorun var ve 3 ay bekletıyorsunuz bakımı. Pireyı deve yapıyosunuz harbıden 2 saatlık seyı 3 ay yapıyosunuz. Neyse daha cok sey yazacagım ama yetkılılerın kalbı kırılmasın. İyi Forumlar. KONUYU ZATEN KALDIRICAKLAR OKUYAN OKUR
)- Katılım
- 29 Kas 2013
- Konular
- 35
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim sonuna kadar haklısın bütün kelimelerinin en ince ayrıntısına kadar katılıyorum sana
- Konular
- 37
- Reaksiyon Skoru
- 53
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 21 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Ne desem olmıcak haklısın 

- Konular
- 21,047
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,126
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,755,050
- DevLira
- -3
bugüne kadar hakaret/küfür olmayan hangi konuyu kaldırmışız acaba ? ezbere konuşuyorsunuz.
Bakım konusunda ara ara ufak bakımlar yapıyoruz zaten. sizin istediğiniz düzenleme olmayınca oyunla ilgilenmemiş oluyoruz öylemi ?
Biz serverla sürekli ilgileniyoruz, değişiklikleri eskisi kadar sık yapmıyoruz toplu halde güncellemeler yapacağız. Çünkü şirket olarak tek ilgilendiğimiz iş elym2 değil şuan, haziran başında yeni projemizi tamamlayıp yayına alacağzı.
özet olarak oyunla sürekli ilgileniyoruz zaten. ticketlarınız cevaplanıyor, eventlr yapılıyor oyun içinde sürekli aktifiz, forumdan yasnıt alıyorsunuz.
ilettiğiniz sorunlarda not alınıyor belirli aralıklarla güncelllemeler yapıyoruz.
Bakım konusunda ara ara ufak bakımlar yapıyoruz zaten. sizin istediğiniz düzenleme olmayınca oyunla ilgilenmemiş oluyoruz öylemi ?
Biz serverla sürekli ilgileniyoruz, değişiklikleri eskisi kadar sık yapmıyoruz toplu halde güncellemeler yapacağız. Çünkü şirket olarak tek ilgilendiğimiz iş elym2 değil şuan, haziran başında yeni projemizi tamamlayıp yayına alacağzı.
özet olarak oyunla sürekli ilgileniyoruz zaten. ticketlarınız cevaplanıyor, eventlr yapılıyor oyun içinde sürekli aktifiz, forumdan yasnıt alıyorsunuz.
ilettiğiniz sorunlarda not alınıyor belirli aralıklarla güncelllemeler yapıyoruz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...