Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Metin2 Server Açacağız Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enes1598
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 332
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enes1598

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 11 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
35
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben arkadaşımla Metin2 Server Kiralayacağız bilişimli elimde bilişim var uydun fiyatlı ama güvenilir mi bilmiyorum size sormak istedim site:http://metin2adresi.net arkadaşlar güvenilir değilse mobil ödemesi olan bir bilişim önerir misiniz over bilişim sakın olmasın cumartesi günü aldık hala açılmadı neyse yorum yazanlara rep vercem tabi yardımcı olanlara iyi forumlar :)

sticky.gif
Sabit Konu: Turkmmo Güncel Firma Listesi

Bu listedeki firmaları öneririm @enes1598;

Merhaba arkadaşlar ben arkadaşımla Metin2 Server Kiralayacağız bilişimli elimde bilişim var uydun fiyatlı ama güvenilir mi bilmiyorum size sormak istedim site:http://metin2adresi.net arkadaşlar güvenilir değilse mobil ödemesi olan bir bilişim önerir misiniz over bilişim sakın olmasın cumartesi günü aldık hala açılmadı neyse yorum yazanlara rep vercem tabi yardımcı olanlara iyi forumlar :)

Amacım metin2adresi.net'i kötülemek değil fakat ben sana ruzgarbilişim'i öneriyorum kaliteli bir firmadır ben buradan aldım ve
hiç bir sorunum yok.

Konu ilgili bölüme taşındı, ayrıca firma forumda hizmet etmedigi için konu kapatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri