darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

Oyuna bir bakım lazım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TufaaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 567
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ely #4 Sunucusu için Pazar sabahı 2 defa event yapıldı, bizzat kendim yaptım, Elymetin2 sunucularında hiçbir zaman her gün event yapılmamıştır, Yapılan eventlar maksimum 2 gün üst üste olur buda istisnadır.

QYJ5kUG.png

Elinizi vicdanınıza koyun sabahın 5 inde girmişim 6 da event yapıyorum aynı günün akşamında yine event yaptım.

Yukarıdaki resim event yaptığımın kanıtıdır, Oyun içerisinde Shorty isimli karakterimin kayıtları resimde görülüyor.

Diğer dönüşümler vs yorumlarınıza cevap verme gereği duymuyorum, hem oyun içerisinden hem forumdan aynı cevapları yazmakdan ben yoruldum şu sıralar geliştirme çalışmaları devam ettiği için bakım yapılmıyor sunucularda dönüşüm vs diğer hatalar ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor.

Siz event yapılmadığını yada ilgisiz davranıldığını düşünebilirsiniz, oturup gözünüzün önünde iş yapıcak da değiliz.

Yönetim ekibi olarak gönlümüz rahat hepimizin neler yaptığı ile ilgili kayıtlar var kimse gelip event yapılmıyor diyemez varsa eventların yapıldığı tarihlerle ilgili talebin onlarıda dökerim buraya

Bu resimde hatalarla ilgili oyunda oyunculara yaptığım duyurunun kanıtı

Size göre herşey gözünüzün önünde olucak herkes oturucak sizin önünüzde iş yapıcak ilgili görünücek, bizde yatıyoruz zaten
Direk link:

lznXp1R.png

Metin2 Projesini geliştirdiğimiz Svn repository den resim.

6 Gün önce siz daha farketmeden karakter eşitleme ile ilgili yeni fonksiyonlar eklemişim servera, test ediliyor hala.
Direk Link:

Pgt1ljH.png
1VPcT0M.png

Buda oynadığınız serverin az önce alınmış anlık online oyuncu sayısı, kim bırakıyor onuda anlamış değilim ya neyse konuyu kapatıyorum bu tip hata düzeltmeleri ile ilgili çalışmalar devam ediyor, turnuvalar da zaten yaza doğru planlanmıştı plan hala devam ediyor herkes oynadığı oyun ile ilgili istediği yorumu yazıp istediği şekilde düşünebilir. ancak o işler öyle olmuyor işte
iyi eğlenceler
Oyunu bırakan 500-600 kişinin isimlerini bana yazın tek tek bırakıp bırakmadıklarını yazayim size? ne zaman oyuna girmişler ne zaman çıkmışlar? Çoğul konusmayın siz oyunu bırakmış olabilirsiniz ama ortada 500-600 kişilik bir oyuncunun oyuna bırakması söz konusu bile değil :)
Tam tarih verebilseydim bunu 2 hafta önce yapardım, uzun bir süre gecikme olduğu konusunda hepimiz aynı fikirdeyiz ve elimizden geldiğince bu konuda hızlı davranmaya çalışıyoruz. Kimse düzeltilmeyecek demiyor, düzeltilecek ve bunun için çalışıyoruz.

Yeterli cevaplardır umarım yukarıdakiler.

Bu olayı tekrar kontrol edicem, Sebebini bulduğumda düzeltmek için çalışma yapıcam.

15 Dakikalık bakım ile nasıl düzelicek? Bilgisayarmı bu reset atalım kendine gelsin demek ki bir sorun var lag oluyor sorunu düzeltmezsek her gün res atarız mantıklı gelmedi bana hiç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri