kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 1
farkmt2official
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
emirhanHCL 1
emirhanHCL
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Uzman Üye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Turkiyemwhat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 143
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Forumda Uzman üye olabilmek için kaç gün veya kaç ay beklemek gerekiyor? Konusunu bulamadım..

Forum yönetimine girmek için yeni kural gereği artık uzman üye olmak gerekiyor. Deneme moderatör adayları uzman üyeler arasından seçilecek.

Uzman Üye Olmak İçin
En az 500 mesaja sahip olmalısınız,
Belirli düzeyde kaliteli konu paylaşmış olmalısınız. Ordan burdan aldıklarınız değil kendi hazırladıklarınız bizim için daha değerlidir,
Diğer üyelere elinizden geldiğince yardımcı olmalı, sorunlarını çözmek için gerekenleri yapmış olmalısınız.

Kısaca forumda aktif bir üye olmalı, paylaşımlarınızla, yardımlarınızla öne çıkmalısınız.

Ayrıca: Metin2 tanıtım - pvp server - hosting işleri vs bölümlerinde kendinize ait konunuz varsa yada başkalarının konularına
sürekli yorum yazan kişiler uzman üye olamayacaklardır. Forum yönetimimize alacağımız kişilerin bu tarz işlerde burnunun olmamasına
özen göstermekteyiz bilginize...

Eğer ben bu özelliklere sahibim diyorsanız TÜM PAYLAŞIMLARIM bölümünde bir konu açıp tüm paylaşımlarınızı paylaşmalısınız.

Ve ardından şu konu altından paylaşımlarınızı sunduğunuz konunun linkini göndermeniz ve beklemeniz gerekmektedir.​

...

ayrıntılı bilgiler için ; http://www.turkmmo.com/tum-paylasimlarim/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri