HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Taş eklendği zaman ilk 2 taş %1 3, taş ise %2 oranında +savunma veriyor. Bağzı kemrlerde taş var onlarda balık eventinde tutulmuş sanırım. Artık balıke ventlerine kemerde eklenmediği için taşlı bulamıyoruz. Madem bi sistem var o sistemde taş da klenebiliyor olmalı. öyle bişey varmı acaba varsada ben mi bilmiyorum konuyla alakalı arkadaşlar bilgisi olan varsa lütfen yoruma yazabilirmi. Teşkkürler
Taş eklendği zaman ilk 2 taş %1 3, taş ise %2 oranında +savunma veriyor. Bağzı kemrlerde taş var onlarda balık eventinde tutulmuş sanırım. Artık balıke ventlerine kemerde eklenmediği için taşlı bulamıyoruz. Madem bi sistem var o sistemde taş da klenebiliyor olmalı. öyle bişey varmı acaba varsada ben mi bilmiyorum konuyla alakalı arkadaşlar bilgisi olan varsa lütfen yoruma yazabilirmi. Teşkkürler
Bu konuyu Bizzat Shorty'e yazdım ve Bizzat bilgi aldım suan Taş ekleme serverimizde açık bulunmamakta ama suan üzerinde çalısmalar devam etmekte aynı zamanda 65 level silah dönusumlerıde aktıf edılmek için ilgilenmektedirler.
açıklayıcı bilgi... teşekkür ederim. ama işte taşlı kemrler var o yüzden haksızlık oluo bence...Bu konuyu Bizzat Shorty'e yazdım ve Bizzat bilgi aldım suan Taş ekleme serverimizde açık bulunmamakta ama suan üzerinde çalısmalar devam etmekte aynı zamanda 65 level silah dönusumlerıde aktıf edılmek için ilgilenmektedirler.