- Konular
- 17
- Online süresi
- 7h 30m
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 101
- MmoLira
- 357
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Konuya ve oyunculara , oyuna verdikleri destek icin Tum Game Master, Yonetim Takimina Tesekkurlerimizi borc biliriz....
- Konular
- 59
- Reaksiyon Skoru
- 89
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Yönetim bu tarz konularda çok hassas ve çok ilgilidir nasıl olurda bu konuya cevap vermezler.
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Konuyu daha önce okumuştum, Bununla ilgili oyun içerisinde düzeltmeler yapılacağı konusunda oyunculara bilgilendirmede yapıldı.
Ely #4 Sunucusunda değişicek çok fazla şey var, bu değişikliklerde yeniden mağdur olmamanız konusunda çalışmalar yapılıyor ve bu nedenle çalışma gecikiyor.
Herhangi bir görevli Gamemasterın yada Yöneticinin forum içerisindeki konulara cevap yazmasa bile ne olup bittiği ile ilgili herşeyden haberi/haberimiz var bu yüzden cevap verilmiyor,kimse takmıyor,ilgilenen yok gibi yorumlar yapmanız hoş bir davranış değil.
Öneri,istek ve şikayetleriniz bizler için değerlidir ve server gidişatını oyuncularımızdan gelen geri dönüşler belirler.
Ely #4 Sunucusunda değişicek çok fazla şey var, bu değişikliklerde yeniden mağdur olmamanız konusunda çalışmalar yapılıyor ve bu nedenle çalışma gecikiyor.
Herhangi bir görevli Gamemasterın yada Yöneticinin forum içerisindeki konulara cevap yazmasa bile ne olup bittiği ile ilgili herşeyden haberi/haberimiz var bu yüzden cevap verilmiyor,kimse takmıyor,ilgilenen yok gibi yorumlar yapmanız hoş bir davranış değil.
Öneri,istek ve şikayetleriniz bizler için değerlidir ve server gidişatını oyuncularımızdan gelen geri dönüşler belirler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)