Win7 home basic Bilgisayarimi normal bir sekilde baslatiyorum
Windows baslatiliyor dedikten sonra siyah bir ekran ve fare imleci geliyor
Ve oylece kaliyor 30dk 1 saat bekledim ginede gelmedi eger cozum oneriniz varsa yonlendirirmisiniz yoksa
Format atmak.zorunda kalicam ki bu benim icin kotu olur pcde 30 gb lik aion crysis 2-3 var simdiden saolun arkadaslar
Ve oylece kaliyor 30dk 1 saat bekledim ginede gelmedi eger cozum oneriniz varsa yonlendirirmisiniz yoksa
Format atmak.zorunda kalicam ki bu benim icin kotu olur pcde 30 gb lik aion crysis 2-3 var simdiden saolun arkadaslar
Görev yöneticisini getirip, işlemlerden explorer.exe yi bulun ve sonlandırın sonra sol üst kısımdan Dosya>yeni görev (çalıştır...) kısmına explorer.exe yazın eğer explorer.exe yok ise direk explorer.exe yi çalıştırın.
Win7 home basic Bilgisayarimi normal bir sekilde baslatiyorum
Format atmak.zorunda kalicam ki bu benim icin kotu olur pcde 30 gb lik aion crysis 2-3 var simdiden saolun arkadaslarGörev yöneticisini getirip, işlemlerden explorer.exe yi bulun ve sonlandırın sonra sol üst kısımdan Dosya>yeni görev (çalıştır...) kısmına explorer.exe yazın eğer explorer.exe yok ise direk explorer.exe yi çalıştırın.
Adam doğru söylemiş bi dene olmazsa (büyük ihtimal devam edecektir.)
ctrl+alt+del ile çalıştır de ve regedit yaz.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ yoluna git.
CurrentVersion'ı açtıktan sonra Winlogon klasörüne tıkla. Sağdaki listede "Shell"in karşısında "explorer.exe" yazdığından emin ol. Eğer farklı bir şey yazıyorsa Shell'e çift tıklayarak açılan kutuya explorer.exe yaz.
Sonra da bilgisayarı kapatıp güvenli modta başlat.
Bilgisayar açılınca adobenin mc... bilmem bişey diye bi promosyon programı var onu kullanarak bilgisayarı bi tara(güvenlik amaçlı değil yazılım amaçlıdır).
O da olmazsa formattan önce son çare sistem geri yüklemelisin internette araştır bulursun nasıl yapacağını bilmiyosan da.