farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Haber – Microsoft'tan Yeni Windows Güncellemeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Quineisha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 145

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Microsoft, Windows Phone 8.1 ve Windows 8.1 Update güncellemeleriyle gelen yeniliklere ve birleştirilmiş geliştirici platformunun avantajlarına dair detayları paylaştı.

Microsoft açıklamasına göre; bu yıl 2-4 Nisan tarihleri arasında ABD'nin San Francisco şehrinde gerçekleştirilen Build geliştiriciler konferansında, ayrıca ekran boyutu 9 inçten daha küçük tablet ve akıllı telefonlar için geliştiren OEM ve ODM iş ortaklarından Windows işletim sistemi lisans bedeli alınmayacağı açıklandı.

Microsoft'un duyurduğu ve geliştiricilere özgü fırsatlar sunan yenilikler arasında farklı cihazlara yönelik platformların ortak kullanımı, birleştirilmiş araç kiti, Windows ve Windows Phone mağazalarında altyapının ortak hale getirilmesi ve birlikte çalışmaya dair yenilikler yer alıyor. Konferansta ayrıca Nokia'nın Windows Phone 8.1 ile çalışacak üç yeni Lumia modelinin duyurusu da yapıldı. Bu modellerin ise Lumia 930, uygun fiyatlı Lumia 635 ve ilk çift SIM kartlı Lumia olan Lumia 630 olduğu bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Microsoft İşletim Sistemi Grubu Başkan Yardımcısı Terry Myerson, Windows işletim sisteminin tüketicilere, iş ortaklarına ve geliştiricilere değer katan bir platform olduğunu belirterek, "Amacımız Windows'u çok daha kişisel ve herkese hitap eden bir platforma dönüştürmektir. Bunu sağlayabilmek için endüstrideki iş ortaklarımızla yakın çalışmalarımızı sürdürüyoruz" değerlendirmelerini yaptı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri