HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Oyunu Bırakıyorum Sıkıldım Artık Oyüzden. Bazı Satlık İtemlerim Var Şimdi Görmüş Olduğunuz Gibi Tek Tek Yazdım
Evet İtemlerimiz Şunlardır ;
Beyaz Altın Bilezik +9 ; +5 Delici Vurma Şansı +10 Yarı İnsanlara Karşı Güçlü +15 Büyüye Karşı Dayanıklık
A.Turkuaz Takımı +9 ; +15 Bıcak Savunması +15 Kılıc Savunması +15 Çift El Savunması +15 Saldırı Değeri +6 Büyü Hızı
Elf Yayı +9 ; Çift Yarı 10 Delici Vurma Şansı +8 Çeviklik +10 Orklara Karşı Güçlü +6 Ölümsüzlere Karşı Güçlü
Titan Kalkan ; +10 Yarı İnsanlara Karşı Güçlü Sersemlik Karşısında Bağışıklılık +6 Çeviklik +10 Yakın Dövüş Saldırı Bloklama Şansı ( Şu An +8 +9 A Basmayı deniyorum. )
Şahin Kalkanı +9 ; +10 Yarı İnsanlara Karşı Güçlü +12 Güç Sersemlik Karşısında Bağışıklılık +6 Orklara Karşı Güçlü +8 Exp Bonus Şansı
Aslan Ağzı Kalkan +9 ; +10 Yarı İnsanlara Karşı Güçlü Sersemlik Karşısında Bağışıklılık +8 Güç +20 Şeytanlara Karşı Güçlü +6 İki Kat Yang Kazanma Şansı
Kaplan Kalkanı +9 ; +10 Yarı İnsanlara Karşı Güçlü Sersemlik Karşısında Bağışıklılık +4 Çeviklik Yavaşlatma Karşısında Bağışıklılık +10 Orklara Karşı Güçlü
Abonoz Küpe +9 ; +15 Bıcak Savunması +15 Kılıc Savunması +15 Çift El Savunması +10 Mistiklere Karşı Güçlü +6 Orklara Karşı Güçlü
Boa Boa Mührü
Çöl Savasçısı (e)
Başlık (e)
Altın Kolye +9 ; +3 Sersemletme Şansı +10 Kritik Vurma Şansı +10 Çift El Savunması +10 Kılıç Savunması +12 Sp Üretimi
Cennetin Gözü Kolye +9 ; +10 Bıcak Savunması +15 Kılıc Savunması +15 Çift El Savunması Max. Hp +1500 +6 Exp Bonus Şansı
Deri Çizmesi +9 ; +10 Bıcak Savunması +15 Kılıc Savunması +10 Çift El Savunması +10 Kritik Vurma Şansı +12 İki Kat Yang Düşürme Şansı
Çelik Kapşon +9 ; +10 Yarı İnsanlara Karşı Güçlü +15 Büyüye Karşı Dayanıklık +8 Hp Üretimi +10 Şeytanlara Karşı Güçlü +10 Hayvanlara Karşı Güçlü
Oyundaki Adım ; M0FOS Tanıyan Biliyor Zaten Güven Probleminde Sıkıntınız Olmasın
Ödeme Sadece Bankadan Olucak Gaziantepde Oturvarsa Eldende Alabilir . Her Bankada Hesabım Bulunmaktadır .
Oyun İçide Bi 6 T Nakitim Çıkar Rahat
1 T ; 2 TL Dir
İtemleri Ayrı Ayrı Satmıcam Kesinlik İle Toplu Satıcam İtemleri Parasal Olarak Topladıgımda 260 TL Ediyor Nakitim İle Birlikte Son Birşeyler Yaparız Alıcı Ciddiyse Bide Sen Ver İtemleri Ben Yollarım Paranı Diyen Olucaksa Hiç Mesaj Atmasın . İyi Forumlar .
Beyaz Altın Bilezik +9 ; +5 Delici Vurma Şansı +10 Yarı İnsanlara Karşı Güçlü +15 Büyüye Karşı Dayanıklık
A.Turkuaz Takımı +9 ; +15 Bıcak Savunması +15 Kılıc Savunması +15 Çift El Savunması +15 Saldırı Değeri +6 Büyü Hızı
Elf Yayı +9 ; Çift Yarı 10 Delici Vurma Şansı +8 Çeviklik +10 Orklara Karşı Güçlü +6 Ölümsüzlere Karşı Güçlü
Titan Kalkan ; +10 Yarı İnsanlara Karşı Güçlü Sersemlik Karşısında Bağışıklılık +6 Çeviklik +10 Yakın Dövüş Saldırı Bloklama Şansı ( Şu An +8 +9 A Basmayı deniyorum. )
Şahin Kalkanı +9 ; +10 Yarı İnsanlara Karşı Güçlü +12 Güç Sersemlik Karşısında Bağışıklılık +6 Orklara Karşı Güçlü +8 Exp Bonus Şansı
Aslan Ağzı Kalkan +9 ; +10 Yarı İnsanlara Karşı Güçlü Sersemlik Karşısında Bağışıklılık +8 Güç +20 Şeytanlara Karşı Güçlü +6 İki Kat Yang Kazanma Şansı
Kaplan Kalkanı +9 ; +10 Yarı İnsanlara Karşı Güçlü Sersemlik Karşısında Bağışıklılık +4 Çeviklik Yavaşlatma Karşısında Bağışıklılık +10 Orklara Karşı Güçlü
Abonoz Küpe +9 ; +15 Bıcak Savunması +15 Kılıc Savunması +15 Çift El Savunması +10 Mistiklere Karşı Güçlü +6 Orklara Karşı Güçlü
Boa Boa Mührü
Çöl Savasçısı (e)
Başlık (e)
Altın Kolye +9 ; +3 Sersemletme Şansı +10 Kritik Vurma Şansı +10 Çift El Savunması +10 Kılıç Savunması +12 Sp Üretimi
Cennetin Gözü Kolye +9 ; +10 Bıcak Savunması +15 Kılıc Savunması +15 Çift El Savunması Max. Hp +1500 +6 Exp Bonus Şansı
Deri Çizmesi +9 ; +10 Bıcak Savunması +15 Kılıc Savunması +10 Çift El Savunması +10 Kritik Vurma Şansı +12 İki Kat Yang Düşürme Şansı
Çelik Kapşon +9 ; +10 Yarı İnsanlara Karşı Güçlü +15 Büyüye Karşı Dayanıklık +8 Hp Üretimi +10 Şeytanlara Karşı Güçlü +10 Hayvanlara Karşı Güçlü
Oyundaki Adım ; M0FOS Tanıyan Biliyor Zaten Güven Probleminde Sıkıntınız Olmasın
Ödeme Sadece Bankadan Olucak Gaziantepde Oturvarsa Eldende Alabilir . Her Bankada Hesabım Bulunmaktadır .
Oyun İçide Bi 6 T Nakitim Çıkar Rahat
1 T ; 2 TL Dir
İtemleri Ayrı Ayrı Satmıcam Kesinlik İle Toplu Satıcam İtemleri Parasal Olarak Topladıgımda 260 TL Ediyor Nakitim İle Birlikte Son Birşeyler Yaparız Alıcı Ciddiyse Bide Sen Ver İtemleri Ben Yollarım Paranı Diyen Olucaksa Hiç Mesaj Atmasın . İyi Forumlar .
Son düzenleme:
Arkadaşlar Oyunu Bırakıyorum Sıkıldım Artık Oyüzden. Bazı Satlık İtemlerim Var Şimdi Görmüş Olduğunuz Gibi Tek Tek Yazdım
Beyaz Altın Bilezik +9 ; +5 Delici Vurma Şansı +10 Yarı İnsanlara Karşı Güçlü +15 Büyüye Karşı Dayanıklık ( 15 TL )
A.Turkuaz Takımı +9 ; +15 Bıcak Savunması +15 Kılıc Savunması +15 Çift El Savunması +15 Saldırı Değeri +6 Büyü Hızı ( 35 TL )
Elf Yayı +9 ; Çift Yarı 10 Delici Vurma Şansı +8 Çeviklik +10 Orklara Karşı Güçlü +6 Ölümsüzlere Karşı Güçlü ( 50 TL )
Titan Kalkan ; +10 Yarı İnsanlara Karşı Güçlü Sersemlik Karşısında Bağışıklılık +6 Çeviklik +10 Yakın Dövüş Saldırı Bloklama Şansı ( Şu An +8 +9 A Basmayı deniyorum. ) ( 20 TL )
Şahin Kalkanı +9 ; +10 Yarı İnsanlara Karşı Güçlü +12 Güç Sersemlik Karşısında Bağışıklılık +6 Orklara Karşı Güçlü +8 Exp Bonus Şansı ( 4 TL )
Aslan Ağzı Kalkan +9 ; +10 Yarı İnsanlara Karşı Güçlü Sersemlik Karşısında Bağışıklılık +8 Güç +20 Şeytanlara Karşı Güçlü +6 İki Kat Yang Kazanma Şansı ( 4 TL )
Kaplan Kalkanı +9 ; +10 Yarı İnsanlara Karşı Güçlü Sersemlik Karşısında Bağışıklılık +4 Çeviklik Yavaşlatma Karşısında Bağışıklılık +10 Orklara Karşı Güçlü ( 4 TL )
Abonoz Küpe +9 ; +15 Bıcak Savunması +15 Kılıc Savunması +15 Çift El Savunması +10 Mistiklere Karşı Güçlü +6 Orklara Karşı Güçlü ( 50 TL )
Boa Boa Mührü ( 4 TL )
Çöl Savasçısı (e) ( 12 TL )
Başlık (e) ( 6 TL )
Altın Kolye +9 ; +3 Sersemletme Şansı +10 Kritik Vurma Şansı +10 Çift El Savunması +10 Kılıç Savunması +12 Sp Üretimi ( 2 TL )
Cennetin Gözü Kolye +9 ; +10 Bıcak Savunması +15 Kılıc Savunması +15 Çift El Savunması Max. Hp +1500 +6 Exp Bonus Şansı ( 60 TL )
Deri Çizmesi +9 ; +10 Bıcak Savunması +15 Kılıc Savunması +10 Çift El Savunması +10 Kritik Vurma Şansı +12 İki Kat Yang Düşürme Şansı ( 6 TL )
Çelik Kapşon +9 ; +10 Yarı İnsanlara Karşı Güçlü +15 Büyüye Karşı Dayanıklık +8 Hp Üretimi +10 Şeytanlara Karşı Güçlü +10 Hayvanlara Karşı Güçlü ( 2 TL )
Oyun İçide Bi 10 T Nakitim Çıkar Rahat
1 T ; 2 TL Dir
İtemleri Ayrı Ayrı Satmıcam Kesinlik İle Toplu Satıcam İtemleri Parasal Olarak Topladıgımda 295 TL Ediyor Nakitim İle Birlikte Pazarlık Sünnettir Son Birşeyler Yaparız Alıcı Ciddiyse Bide Sen Ver İtemleri Ben Yollarım Paranı Diyen Olucaksa Hiç Mesaj Atmasın . İyi Forumlar .
ben almam koray telefonunu bırakmazsan
şahsen varda maksat bir daha istiyorum 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)