HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaslar,
Bu gün sizlere Draven karakterini tanıtıp bir kaç taktik vereceğim.
Öncelıkle Draven AD Carry olduğun için her zaman karşıdakilerin itemine bakıcaksın.
Tabii en temel itemleri almayı da unutmayacaksın :ka19:
Öncelikle Draven'in Buildlerini(İtemlerini) sizlere söyleyeceğim.
1. Kanasusamış(BT)
2. Hayalet Dansçı(PD)
3. Ebedi Kılıç(IE sanırsam)
4. Kanasusamış(BT)
5. Warmog
Bunların arasına attack speed veren bot sıkıştırın.
Simdi ise Skillerimize Geçelim;
Bu skillimiz balta atıp tuttugumuz sonucu öldürdüğümüz rakip ve minyonlardan ek altın elde etmektır :l03:.
Baltayı at getsin lao :m08:.
Adama tıklayın ve "Q" ya basın ardından bum
VE BU DA BALTA ATIP TUTMA SANATIMIZDIR PASİFİMİZİ BU ETKINLEŞTİRİR :l03: :ka19:.
Taktık:Adam minyonlara dalıyorken siz de onu yanında rakip minyona dalın. Fark ettirmeden ara sıra adama tıklayın ve "Q"ya basın gelen baltayı tutun
"W" skıllımizdir. Adamdan kaçarken ve kule alırken saldırı ve hareket hızı için bu skilli kullanın.
Taktik:Adamın canı az ise "W" ye basın daha hızlı yanına gidin ve "Q" + "E" atın Adam pert kaçamaz.Oldu da kaçtı ulti atın
Geri dur "E" skillimiz adından da kaynaklandıgı gibi geriden ileri doğru firlatılan balta/bumerangtır.Adama hafif yaklasın fırlatın getsin lao
ardından adam kenara savrulsun xd
Taktik:Adam kaçarken bunu kullanın ardından ölmezse "W" + "Q" ve öldü
Fakat dikkatli olun adam peşindeyken kuleye takılmayın.
Vee En önemli Yeteneğimiz olan ULTİ YETENEĞİNE SIRA GELDİ.(R)
Bu yetenekten kaç kaçabiliyorsan
Önce nişan al ateşle ilk ileri gitsin bir şaşırtmaca olsun adam bir oh çeksin canı gitti ama ölmedi diye sonra ardından giden pervane bir de geri doğru sürüklenerek adama geçirsin getsin Lao 
Taktik:Canı az olan adam gördüğünüzde geçirin kaçma ihtimali %0 ya da kaçan adama da uygulayabilirsiniz fakat dikkat edin diğer adamların yanına sizi çekiyor olabilir :ka19:
BU DA TANITIM DRAVEN TANITIM VİDEOSU (LOL YAPMIŞTIR) :
NOT: Mevki olarak bot(alttan)gidiniz Mutlaka yanınızda bir adam bulunsun ve o adam ADC OLMASIN!
Draven tek başına adc oldugu için çok fazla yol katedemez diye umuyorum.
Skill sırasını gösterecek olursak;
Q>E>W
Bİ YORUM YAPINDA SEVİNEK SD:FHGDF:h
fh
G:m08:
Bu gün sizlere Draven karakterini tanıtıp bir kaç taktik vereceğim.
Öncelıkle Draven AD Carry olduğun için her zaman karşıdakilerin itemine bakıcaksın.
Tabii en temel itemleri almayı da unutmayacaksın :ka19:
Öncelikle Draven'in Buildlerini(İtemlerini) sizlere söyleyeceğim.
1. Kanasusamış(BT)
2. Hayalet Dansçı(PD)
3. Ebedi Kılıç(IE sanırsam)
4. Kanasusamış(BT)
5. Warmog
Bunların arasına attack speed veren bot sıkıştırın.
Simdi ise Skillerimize Geçelim;
Bu skillimiz balta atıp tuttugumuz sonucu öldürdüğümüz rakip ve minyonlardan ek altın elde etmektır :l03:.
Baltayı at getsin lao :m08:.
Adama tıklayın ve "Q" ya basın ardından bum
VE BU DA BALTA ATIP TUTMA SANATIMIZDIR PASİFİMİZİ BU ETKINLEŞTİRİR :l03: :ka19:.Taktık:Adam minyonlara dalıyorken siz de onu yanında rakip minyona dalın. Fark ettirmeden ara sıra adama tıklayın ve "Q"ya basın gelen baltayı tutun

"W" skıllımizdir. Adamdan kaçarken ve kule alırken saldırı ve hareket hızı için bu skilli kullanın.
Taktik:Adamın canı az ise "W" ye basın daha hızlı yanına gidin ve "Q" + "E" atın Adam pert kaçamaz.Oldu da kaçtı ulti atın

Geri dur "E" skillimiz adından da kaynaklandıgı gibi geriden ileri doğru firlatılan balta/bumerangtır.Adama hafif yaklasın fırlatın getsin lao
ardından adam kenara savrulsun xdTaktik:Adam kaçarken bunu kullanın ardından ölmezse "W" + "Q" ve öldü
Fakat dikkatli olun adam peşindeyken kuleye takılmayın.
Vee En önemli Yeteneğimiz olan ULTİ YETENEĞİNE SIRA GELDİ.(R)
Bu yetenekten kaç kaçabiliyorsan
Önce nişan al ateşle ilk ileri gitsin bir şaşırtmaca olsun adam bir oh çeksin canı gitti ama ölmedi diye sonra ardından giden pervane bir de geri doğru sürüklenerek adama geçirsin getsin Lao 
Taktik:Canı az olan adam gördüğünüzde geçirin kaçma ihtimali %0 ya da kaçan adama da uygulayabilirsiniz fakat dikkat edin diğer adamların yanına sizi çekiyor olabilir :ka19:
BU DA TANITIM DRAVEN TANITIM VİDEOSU (LOL YAPMIŞTIR) :
NOT: Mevki olarak bot(alttan)gidiniz Mutlaka yanınızda bir adam bulunsun ve o adam ADC OLMASIN!
Draven tek başına adc oldugu için çok fazla yol katedemez diye umuyorum.
Skill sırasını gösterecek olursak;
Q>E>W
Bİ YORUM YAPINDA SEVİNEK SD:FHGDF:h
fh
G:m08:
Son düzenleme: