Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

+ basma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DevilsReaper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 332

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

KZrzoA.jpg
[/URL]

Abi bu nasıl bir şeydir. Servere yeni başlamıştım. Ely3 serverinden geldim. kaç gündür durmadan kasıldım. çelik vs aldım + basmak istedim ve karşıma bu çıktı yemin ediyorum oyundan soğudum 1 tane levi 70-80 m sembol de aynı şekilde lan ben çeliği 50 m e aldım. Tahminimce buna + bastıkça istenilen levi-sembol katlanacak önceden böyle değildi. Oyunun içine etmişsiniz diyecek bir şeyim yok alın başınıza çalın serverinizi bu şartlar altında yeni oyuncunun geleceğini sanmıyorum. benim geldiğim yere kadar gelip bırakacaklarından eminim. Eyl3 e geri dönüyorum en azından orada kurulu bir düzenim var param itemim var belki size dokunmayabilir ama sıfırdan başlayanlar için çok can sıkıcı bir şey. şu sorunları halletmeden bir de lonca turnuvaları düzenliyorsunuz sanki bütün sorunları hallettiniz de bir tek o kalmıştı.

Aynen ne zamandan beri celike + basarken levi sembol fılen ıstemeye basladı :confused: orjinal metın2 yı bozmayın :f15:

Serverin tanımını yaparken TR tipi diye tanıtırlar ama bir de içine gir bak daha dönüşümün ilk aşamasında saçmalamışlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri