' Braves ' Hakkında ...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asdasfas1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

asdasfas1

Level 3
Konular
37
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 5 Ay
Başarım Puanı
77
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaslar. Bugun Braves'le...

Zehir Kılıcı alisverisine girdim.. Fakat hiç bir sekilde sadece pm den konusarak anlastık.Her neyse aldım zehiri . param kalmadı Beceri yapamadım Zehiri.
Braves: Dedi Zehiri ver Ben deniyim efsun...
Her neyse verdim itemi. 10dk pm ye cevap vermedi . ANladım zaten calıcagını.
10dk pm ye cevap vermeyince anladım ki üyelik aciyor.10dk sonra pm geLdi depoya gel veriyim Zehiri diye. Baktım 1lvl char. Nicki JustinBi3B3R Ona vermis sözde zehiri caldirmis...

Peki arkadaslar elıme zehırı takmadıgım halde ? kimsenin alıcagımı bılmedıgı halde kım bu pLanı uylugamıs olabılır Sadece Braves ve ben biliyorsak. Ve bana dediki eski yere gel aynı yere aynı yerede kendı charını getirmis.Nese Basladi ver su zehiri feLan sonra cıktı chardan.Alttan bi kackez hirsiz diyince korktu ve parami verdi. ARKADASLAR SIZE UYARIM BRAVES ADI SAHISLA ITEM ALISVERISI VE TICARETE GIRMEYIN COK ADİ VE AHMAH BİRİDİR !

Bunlarda Ss'ler...

Son düzenleme:
Hakli Gm İlgilenirsen Sevinirim Bravesle Sakin Ticarete Girmyinn Benim Siriusumu Caldi
Sakin Ticaret Acmayin Konusmayin Hatta Yaklasmayin !!!!!!!!!!!!

Evet kendisi hırsızın önde gideni en az 3-4 kişinin itemini çaldı.
Millet salak sinirlenince pm kapatıyolar...

Gmin Baakmasi Icin İlle 100 Tane Cevap Olmasi Gerek Ya Ondan Spalm Yapıcam

item alısverisi 2 mizin arasında olmasına rahmen adam nerden bılıyorsa fake char acıyor ) Bide Gelmis Cocuk kandırıyor sanki Yha

ARKADASLAR SS LER BIRAZDAN KOYUCAM DAHA ACIKLAYICI OLUCAKTIR EMINIM GM VE ADIMLERDE ILGIENIRLERSE SEVINIRIM IYI OYUNLAR ☼

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)