Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Hack Shield hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Janest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

@Janest : aynı hatayı bende alıyordum 10dk sonra tekrar denedım oyun acıldı arada boyle bı seyler oluyor acayıp bı oyun :D

Son düzenleme:
Sorunun çözümü daha önce biriyle çözmüştük esed nod32 ve combofix indirip bilgisayarını tarat.Bir programla çakışıyor.

Advanced Systemcare Ultimate kullanıyordum. ESET NOD32 ' yi kullandım 2 ay önce ilk taramayı yaptıktan sonra sorun ortadan kalktı ve girmiştim. 2 Gün önce tekrardan indirdim ESET'i ilk taramayı yaptım daha sonra smart taramayı yaptım hiç bir hata ile karşılaşmadı. Combofixi bilmiyorum şimdi onu deniyorum

Advanced Systemcare Ultimate kullanıyordum. ESET NOD32 ' yi kullandım 2 ay önce ilk taramayı yaptıktan sonra sorun ortadan kalktı ve girmiştim. 2 Gün önce tekrardan indirdim ESET'i ilk taramayı yaptım daha sonra smart taramayı yaptım hiç bir hata ile karşılaşmadı. Combofixi bilmiyorum şimdi onu deniyorum

Siz deneyin eset ile taramaya öncelik verin combofix win8'de sorun yaratabilir.Eğer win 8 kullanıyorsanız.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri