Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oyun Kipleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 410

mum

Level 27
Fahri Üye
TM Üye
Konular
7,500
Çözüm
1
Online süresi
13d 20h
Reaksiyon Skoru
3,056
Altın Konu
0
Başarım Puanı
549
MmoLira
31,714
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

[h=1]Oyun Kipleri[/h]
Uçağınızı seçip savaşa hazırladıktan sonra ustalığınızı ya gerçek rakiplere karşı rastgele bir savaşta (Standart Savaş) kanıtlayın ya da eğitim oyun kipinde becerilerinizi geliştirin..
[h=2]Savaş Kipi[/h]Her biri 15 uçaktan oluşan iki ekip hava savaşına katılır. Ana hedef üstünlük sağlayıp bunu korumak veya tüm düşman uçaklarını yok etmektir. Her savaş en fazla 15 dakika sürer. Harita ve oyuncular rastgele seçilir.
[h=4]Üstünlük[/h] Ekip yok edilen her düşman uçağı veya yer hedefi için avantaj puanı elde eder. Bir ekip diğerine karşı avantaj yakaladığında, Üstünlük Ölçeği (Başüstü göstergesinin tepe ortasındaki ilerleme çubuğu) dolmaya başlar. Bir ekip ne kadar çok puan alırsa Üstünlük Ölçeği o kadar hızlı dolar. Savaş ekiplerden biri %100 üstünlüğe ulaştığında sonlanır.
[h=4]Uçakları Haritadan Silmek[/h]Savaş tüm düşman uçakları yok edilene kadar sürer. Savaş süresi 15 dakika ile sınırlıdır.
[h=4]Berabere[/h]Savaş eğer iki ekip de 15 dakika içerisinde %100 üstünlüğe ulaşamazsa veya tüm düşman uçaklarını yok edemezse berabere biter.
[h=2]Eğitim Kipi[/h]Savaş kipine ek olarak uçuş becerilerinizi geliştirmeniz için üç eğitim kipi emrinizdedir:

• Eğitim. Ders içerisinde bireysel eğitim.
  • Ekip Eğitimi. Seçilmiş oyunculara karşı ekip eğitim savaşı. Bu kip bir Eğitim Odası kurup, istediğiniz haritayı seçip arkadaşlarınızla oynayarak başka ekiplere karşı savaş becerilerinizi geliştirmenizi sağlar. Gerekirse daha zorlayıcı olması için listeyi botlarla doldurabilirsiniz.
[h=2]Oyun Kipi Seçimi[/h] Oyun kipi seçmek için:
1. Savaş menüsünden aşağıdakilerden birini seçin:
  • Standart Savaş, rastgele seçilmiş oyunculara karş oynamak için.
  • Eğitim, bireysel idman için.
  • Ekip Eğitimi, başka oyuncular ve botlarla idman için.
2. Savaş! Tıklayarak önce savaş-öncesi lobiye sonra da Savaş ekranına girin.
Yükleme sırasında ekip listesini gözden geçirebilir, kendi uçağınızın özelliklerini rakiplerinizinkiler ile kıyaslayabilir ve savaşa girmeden önce yardımcı olacak tüyolar arasında gezebilirsiniz.

Konu için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri