- Konular
- 6,062
- Reaksiyon Skoru
- 5,863
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 499
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 5 Gün
- Online Süresi
- 65d 8h 54m
- MmoLira
- 3,401
- DevLira
- 56
RisaMt2 Orta Emek Kalıcı Sunucu - Bireysel Farm Alanları - WON EP TL Ödüllü Etkinlikler HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ben "Alp582" bu gün sizlere eski hilemin yeni versiyonunu göstereceğim.
Ayrıca Tranquillo benim arkadaşlar.
Arkadaşlar verdiğim pack leri oynadığınız Serverin Pack bölümüne atınız.
Not: Virüstotal.com'dan taratmadım çünkü hilenin dosya boyutu 60 MB üzeri olduğu için total koyamadım.
Yazılı Anlatım: Arkadaşlar hile çalışmadıysa şu adımları yapıcaksınız. 1-) Hile dosyasından aldığınız "pc." ile ilgili dll leri siliyoruz, ardından Orijinal Metin2 (TR) dosyasına giriyoruz. Dosyaya girdikten sonra şu adımları yapıyoruz.
Pack > "Pc." Packa girince arkadaşlar hani sildiğimiz dosyalar vardı ya onlar değiştirilmiş hali TR serverinin pack kısmından orjinalleri alıp oynadığımız serverin packına atıyoruz.
100 MB Den yüksek dosyaları taratmak
Son Güncelleme : 18 Haziran 2014 Saat 02:30
Ayrıca Tranquillo benim arkadaşlar.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar verdiğim pack leri oynadığınız Serverin Pack bölümüne atınız.
Not: Virüstotal.com'dan taratmadım çünkü hilenin dosya boyutu 60 MB üzeri olduğu için total koyamadım.
Yazılı Anlatım: Arkadaşlar hile çalışmadıysa şu adımları yapıcaksınız. 1-) Hile dosyasından aldığınız "pc." ile ilgili dll leri siliyoruz, ardından Orijinal Metin2 (TR) dosyasına giriyoruz. Dosyaya girdikten sonra şu adımları yapıyoruz.
Pack > "Pc." Packa girince arkadaşlar hani sildiğimiz dosyalar vardı ya onlar değiştirilmiş hali TR serverinin pack kısmından orjinalleri alıp oynadığımız serverin packına atıyoruz.
100 MB Den yüksek dosyaları taratmak
Son Güncelleme : 18 Haziran 2014 Saat 02:30
Moderatör tarafında düzenlendi: