Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Server açılalı epey oldu sözde en kısa zamanda gelicek olan kahramanlık ödülleri hala gelmedi.Oyuna biraz ilgi istiyoruz fazla birşey değil , yıllardır ilgisiz alakasız ekibinden dolayı kaybediyor bu pvp , 4.5 yıldır oynuyorum şu serverde artık banada tak etti sonunda ilgi istiyoruz şu oyunda!
* 2 haftadır gelecek olan kahramanlık ödülü henüz gelmedi sebebi nedir ilgisizler ?
* Oyuna 5000 Hp'li pet getirdiniz , çöl set vs. getirdiniz afedersinizde oyunda o kadar hp'ye karşılık gelicek bir atak yok ? 65 yarı insan + 35 atak ile adama vurduğum 5k 6k fakat adamlarda 30k cıvarı hp var böyle bir düzensizlik hangi serverde görüldü ?
*Güneş Kılıcı rezilliğini söylemiyorum bile!
Şu oyuna artık ilgi gösterin İLGİSİZLER!
* 2 haftadır gelecek olan kahramanlık ödülü henüz gelmedi sebebi nedir ilgisizler ?
* Oyuna 5000 Hp'li pet getirdiniz , çöl set vs. getirdiniz afedersinizde oyunda o kadar hp'ye karşılık gelicek bir atak yok ? 65 yarı insan + 35 atak ile adama vurduğum 5k 6k fakat adamlarda 30k cıvarı hp var böyle bir düzensizlik hangi serverde görüldü ?
*Güneş Kılıcı rezilliğini söylemiyorum bile!
Şu oyuna artık ilgi gösterin İLGİSİZLER!
Son düzenleme: