Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Beyaz Aslan binekleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trotzig
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 394

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkese selam arkadaşlar bir fikir önerisi amacıyla konuyu açtım bu sefer.

Sizce de Beyaz Aslan bineği istediği kristale oran ile biraz düşük kalmıyor mu, Belki de bundan hiç satılmıyor .

Bao Bao,Knuud bunlar 5 kristal olmasına rağmen aynı şekil 5k hp verıyor + OLARAK SÜRESİZ!

Beyaz aslan mührümüz ise 25 Kristal 5 katı değerde yani.
Birkaç özellik gelebilir 5k hp yanına +10 canavar vb

Hiç olmadı 5k hp+Süresiz olsun 25 kristal veriliyor buna süresiz olmalı zaten. Bunun süresiz olması Kristal satışlarındada artık gösterecektir.

Yetkililer bu konuyla ilgili acil bir çalışma yapmalı bence Ben de devamlı beyaz aslan kullanan biriyim ve burada da aldım ama artık bu konuyu açma gereği duydum

Benim fikrim bu kadar zor kasılan bir serverde Bu bineğin üstündeyken + 20 +30 gibi exp bonusu vermesidir.Ben 105 lv im ama bu fikir yeni başlayan arkadaşlara kolaylık olur ve bu bineğin satılmasına olanak sağlar böylece hem oyuncular hem yönetciler kazanmış olur

Herkese selam arkadaşlar bir fikir önerisi amacıyla konuyu açtım bu sefer.

Sizce de Beyaz Aslan bineği istediği kristale oran ile biraz düşük kalmıyor mu, Belki de bundan hiç satılmıyor .

Bao Bao,Knuud bunlar 5 kristal olmasına rağmen aynı şekil 5k hp verıyor + OLARAK SÜRESİZ!

Beyaz aslan mührümüz ise 25 Kristal 5 katı değerde yani.
Birkaç özellik gelebilir 5k hp yanına +10 canavar vb

Hiç olmadı 5k hp+Süresiz olsun 25 kristal veriliyor buna süresiz olmalı zaten. Bunun süresiz olması Kristal satışlarındada artık gösterecektir.

Yetkililer bu konuyla ilgili acil bir çalışma yapmalı bence Ben de devamlı beyaz aslan kullanan biriyim ve burada da aldım ama artık bu konuyu açma gereği duydum

Kesinlikle katılıyorum 5k hp nin yanında +15 canavar verebilir değeri 25 kristal bence olması gereken birşey. @Shorty ;

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri