Sbot script

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oguzaydemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

oguzaydemir

Level 1
Konular
7
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 3 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
30
MmoLira
5
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar tekrar merhaba önceki hatayı düzelttim sonunda şimdi yeni bir sorun var
Script ayarlayıp kaydediyorum seçiyorum seçtiğim yerlere gitmiyor olduğu yerde duruyor neden acaba ?

ingilizce oldugundan kafa karıstırıcı türkce anlatım var okuyup denermisn birde.

ingilizce oldugundan kafa karıstırıcı türkce anlatım var okuyup denermisn birde.
Siz anlamadınız heralde benim anlatmak istediğim anlatılan gibi script i yapıp kaydediyorum seçip başlatınca 1-2 canavar kesip olduğu yerde kalıyor.

Siz anlamadınız heralde benim anlatmak istediğim anlatılan gibi script i yapıp kaydediyorum seçip başlatınca 1-2 canavar kesip olduğu yerde kalıyor.

ben ayarlarda sanmıştım. eskiden sorunsuz çalışıyormuydu ? programda hata olabilir sanmıyorum ama güncellenmesi gerekebilir.

ben ayarlarda sanmıştım. eskiden sorunsuz çalışıyormuydu ? programda hata olabilir sanmıyorum ama güncellenmesi gerekebilir.
ilk defa kullanıyorum, 1.gün bitti hala kasamadım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)