- Konular
- 564
- Reaksiyon Skoru
- 104
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- -151
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Fenerbahçe Dergisi`nin 89 no`lu Temmuz 2010 sayısı, Sportif ve Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman görseli ve "Artık kocaman hedeflerimiz var" başlıklı kapağıyla bayilerdeki yerini alıyor. Derginiz bu sayısında da sizlere 50 x 70 cm. ebatlarında poster armağan ediyor. Bu ayki posteriniz Beko Basketbol Ligi`ni şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımımızın kupa sevincine ait.
Fenerbahçe Dergisi`nin taklitlerinden sakının, derginizi ekleriyle birlikte tükenmeden alın.
Hepinizin müptelası olduğu Fenerbahçe Dergisi`nin son sayısından çarpıcı başlıklar:
• Fenerbahçe sezonu açtı: "Daha agresif, daha atılgan olacağız…" Çok özel görsellerle derginizde…
• Fenerbahçe Dergisi Stoch`u Güney Afrika`da ziyaret etti
Stoch: "Büyük Taraftarı" çok merak ediyorum
Fenerbahçemizin 4 yıllığına Chelsea FC`den transfer ettiği, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Twente`de forma giyen 21 yaşındaki Miroslav Stoch, Slovakya Milli Takımı`nın formasıyla 2010 Dünya Kupası`nda mücadelesini verirken ilk kez Fenerbahçe Dergisi için çubuklu formayla poz verdi. "Büyük Taraftarı" çok merak ettiğini söyleyen orta saha oyuncusu; "Fenerbahçe taraftarının çok tutkulu olduğunu duymuştum. Bunu Hollanda`da yaşadım. Bu taraftarlar bulunduğu her ortamı rakipler için cehenneme çevirecek kapasitede. Fenerbahçe`nin parçası olabilmek benim için büyük bir gurur." dedi.
Fenerbahçe Dergisi`nin taklitlerinden sakının, derginizi ekleriyle birlikte tükenmeden alın.
Hepinizin müptelası olduğu Fenerbahçe Dergisi`nin son sayısından çarpıcı başlıklar:
• Fenerbahçe sezonu açtı: "Daha agresif, daha atılgan olacağız…" Çok özel görsellerle derginizde…
• Fenerbahçe Dergisi Stoch`u Güney Afrika`da ziyaret etti
Stoch: "Büyük Taraftarı" çok merak ediyorum
Fenerbahçemizin 4 yıllığına Chelsea FC`den transfer ettiği, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Twente`de forma giyen 21 yaşındaki Miroslav Stoch, Slovakya Milli Takımı`nın formasıyla 2010 Dünya Kupası`nda mücadelesini verirken ilk kez Fenerbahçe Dergisi için çubuklu formayla poz verdi. "Büyük Taraftarı" çok merak ettiğini söyleyen orta saha oyuncusu; "Fenerbahçe taraftarının çok tutkulu olduğunu duymuştum. Bunu Hollanda`da yaşadım. Bu taraftarlar bulunduğu her ortamı rakipler için cehenneme çevirecek kapasitede. Fenerbahçe`nin parçası olabilmek benim için büyük bir gurur." dedi.