Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Oyuna gıremıyorum pc xp metin2.clientbin doluyo donuyo genel süreç dolmadan donuyo dolmuyor yüksek perfermans falan ayarladım yıne olmadı aynı netten laptopla bağlanıyorum onda sorun yasamıyorum ınternetlık bı olay yok yani bi cozumu varsa soyleyın uygulayalım 2gune kadar böyle bı sorun yoktu eskıden hıc sorun olmazdı çözün artık su oyuna gırıs sorunlarını ya bu kadar userınız var ufak tefek sorunlarla oyundan soğutmayın ınsanları İyi akşamlar
Hatanın çözümüni bilmiyorum ama şu aşağıda yazdıklarım işini görebilir mi ?
Dosyanın indirildiği uzantı adresi çok büyük olabilir. Örneğin ":C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Kurulum Dosyaları\Oyun Kurulum Dosyaları\exTReme 13\RE-PACK4" gibi...
İzleyiciler sekmesine bakınız. Orada Hata (Unknown) felan yazıyorsa internet üzerinden güncel trackerler'a bakabilir ve izleyici olarak ekleyebilirsiniz.
Dosyanın indirildiği uzantı adresi çok büyük olabilir. Örneğin ":C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Kurulum Dosyaları\Oyun Kurulum Dosyaları\exTReme 13\RE-PACK4" gibi...
İzleyiciler sekmesine bakınız. Orada Hata (Unknown) felan yazıyorsa internet üzerinden güncel trackerler'a bakabilir ve izleyici olarak ekleyebilirsiniz.