HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler bazen bakıyorum bir adam arka arkaya 4-5-10 tane buz cadısı kesiyor 1-2 dk arayla nasıl oluyor.Bide bu kırımızı ejderhaya alev krala fazla vurmak icin ne gerekir adamlar takır takır kesyor bi yardım edin
+rep vercem
+rep vercemkardeşim imparatorluk kayasından zehirlenmiş cıkıyor toplam 4-6 arası buz cadısı attıgı icin zaten 2 düz vurustu kesiliyorlar o yüzden öle
hepsi o adama geliyordur elitlerede ölümsüz yapıcaksın adamlarda 120 ölümsüz oldugu icin ve samanlar sayesinde kolayca kesilebiliyor 
hepsi o adama geliyordur elitlerede ölümsüz yapıcaksın adamlarda 120 ölümsüz oldugu icin ve samanlar sayesinde kolayca kesilebiliyor 
Anladım eyw peki bunların saatleri felan varmı imparatluk kayası felan. repini verdim
kardeşim imparatorluk kayasından zehirlenmiş cıkıyor toplam 4-6 arası buz cadısı attıgı icin zaten 2 düz vurustu kesiliyorlar o yüzden ölehepsi o adama geliyordur elitlerede ölümsüz yapıcaksın adamlarda 120 ölümsüz oldugu icin ve samanlar sayesinde kolayca kesilebiliyor
![]()
Gerekli cevabı söylemiş kayayı kesmek içinde güzel becli zehir olabilir
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)