Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Şu yönden bakmanızı istiyorum , siz şimdi 8.0 aldınız 150 TL verip sınırsız lisans şeklinde ben bütün serverlere kendi hackshieldimi verdim artık satıcak kişi kalmadı herkes benim hackshieldimi kullanıyor ve ben sürekli yeni hile çıktıkca güncelleme çıkartıyorum v12 oldu ? sizce 4 versiyon boyunca 150TL için benim uğraşlarıma değer mi ? kesinlikle değmez! eğer o şekilde olucaksa benim bu işi yapmam mantıksız olur 150TL fazla bir para değil yazılım için hele ki yazılımın kalitesi ortadayken...
Elbette kendince sebeblerin car ve haklısın tabikide. Biraz dusmeli derim sadece. MarsisMt2 mesela geliri fazla olan serverler icin almak sikinti degil fakat serveri ilk kez acan bir ogrenci serveri zor almisken o fiyata almasi zor tabiki. Neyae fiyat belli alicilar belli bu isin bir piyasasi var tabi. Dusur denmez ama daha genis kitlelere ulasma amacli yapabilecegin seyler olsa guzel olurdu.
Elbette kendince sebeblerin car ve haklısın tabikide. Biraz dusmeli derim sadece. MarsisMt2 mesela geliri fazla olan serverler icin almak sikinti degil fakat serveri ilk kez acan bir ogrenci serveri zor almisken o fiyata almasi zor tabiki. Neyae fiyat belli alicilar belli bu isin bir piyasasi var tabi. Dusur denmez ama daha genis kitlelere ulasma amacli yapabilecegin seyler olsa guzel olurdu.
Açık konuşmak gerekirse bu tür işler öğrencilere göre değil , ben 18 yaşındayım bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum benim sınava çalışmayıp serverle uğraşmam benim sonum olurdu , çoğu insan saçma sapan hayallere dalıp küçük yaştan zengin olma fikirlerine kapılıyor , çok yanlış bu yollardan zengin olabilmek için boş insan olmanız gerekli her türlü şeyi yapabilicek kapasitede olmanız gerekli insanların gözünün yaşına bakmayacak kadar acımasız olmanız gerekli , maalesef gerçekler bunlar kolay yoldan para legal şekilde kazanılamaz
Bu yüzden öğrencilere tavsiyem bu tür şeyler sadece cebinizdeki 3-5 kuruşu ve vaktinizi harcar kendi tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum boş sözler değil bunlar inanın.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...