HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Gm kardeş ben t satana damın fotografını aldım sana yolucam nsıl olcak o iş bana sölermsn benim arçaım ban yedide​
konunuzu daha anlaşılır bir şekilde güncellemenizi öneririm. Fotograf ss kabul edilmiyor. Videolu kanıtlarını dilek ve şikayet Bildirimlerinizi
atarak bildiriniz, gerekli işlem
yapılır. Eger ticket atmasınıda bilmiyorsan www.turkmmo.com/elym2-genel/2831306-destek-bildirimi-olusturma-ticket.html konuyu inceliyebilirsin.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
buraya ticketatarak bildiriniz, gerekli işlem
yapılır. Eger ticket atmasınıda bilmiyorsan www.turkmmo.com/elym2-genel/2831306-destek-bildirimi-olusturma-ticket.html konuyu inceliyebilirsin.
Son düzenleme:
konunuzu daha anlaşılır bir şekilde güncellemenizi öneririm. Fotograf ss kabul edilmiyor. Videolu kanıtlarını dilek ve şikayet BildirimleriniziLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.buraya ticket
atarak bildiriniz, gerekli işlem
Gerekli doğru cevap verilmiş ticket atmalısınız videolu kanıtınız var ise
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)