- Konular
- 48
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kardeşim durduk yerde ban yedim forumda ss mi falan bulamadım banlamanızı gereksiz buldum. Neden banladığınızı söylermisiniz.Oyuna para yatırdık neden küfür edelim .
- Konular
- 117
- Reaksiyon Skoru
- 70
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Öncelıkle Su Bılgılerı Vermenız Gerekli;Kardeşim durduk yerde ban yedim forumda ss mi falan bulamadım banlamanızı gereksiz buldum. Neden banladığınızı söylermisiniz.Oyuna para yatırdık neden küfür edelim .
ID:
Server:
Bu Bılgılerı Verırsenız Yonetıcılerın Gorevını Yapması Daha Kolay Olur.
@erdemaa; @Sacha; @Drowzee; @Aslan57x; @DN Angel;
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Kardeşim durduk yerde ban yedim forumda ss mi falan bulamadım banlamanızı gereksiz buldum. Neden banladığınızı söylermisiniz.Oyuna para yatırdık neden küfür edelim .
Oyun yöneticilerine hakaret nedeniyle banlanmış bir oyuncunun adını kullanarak bağırmaktan ona destek olmak ve oyun içerisinde yapılan hakaretlere destek olmanız nedeniyle hesabınız kapatıldı.
Malesef sadece Hakaret kullanmanız gerekmiyor banlanmanız için, yanınızda veya çevrenizde hakaret eden birisine destek olmanız ve oyuncuları zor duruma sokmanız bile bazen ban sebebi olabiliyor bu tamamen o sırada aktif olan Gamemasterın insafiyetine kalmış bir durumdur.
Hesabınız sebepsiz kapatılmamıştır.
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Ve ardından banlanmışsınız,
Banlamadan önce bekledim sizi ancak tutumunuz devam edince hesabınızı kapatmak zorunda kaldım, Oyun içerisinde böyle bir olaya hiçbir zaman izin vermemekteyiz.Yazmış olduğunuz nick oyunculara ve yönetime hakaret etmek sebebiyle oyundan uzaklaştırılmış bir kişi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)