Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
1) Ely #3 Sunucusunda taş basılmadığı bildirilen itemler düzeltildi, tekrar bu sorunu yaşayan olursa lütfen iletişime geçin.
2) Ox etkinliği soruları değiştirildi.
-- Ely #1 - Nesne Market Savunma Efsunları
Ely #2 Sunucusunun Ely #1 e transfer edilmesiyle savunma efsunlarının satışına başlanacaktır.
-- Ely #2 - Ely #1 Sunucusuna transfer
Değiştirilecek efsunlar ve değerlerle ilgili raporlar hazırlandıktan sonra transfer işlemine başlanacaktır. Ely #2 Sunucusunda nesne market kapatıldı.
Transfer ve Savunma efsunları ile ilgili karar benim tarafımdan verilmemiştir sadece bu kararları uygulamaya koyan taraf benim.
Sunucular son kontroller tamamlandıktan sonra 17:30 - 18:00 saatleri arasında açılacaktır.
2) Ox etkinliği soruları değiştirildi.
-- Ely #1 - Nesne Market Savunma Efsunları
Ely #2 Sunucusunun Ely #1 e transfer edilmesiyle savunma efsunlarının satışına başlanacaktır.
-- Ely #2 - Ely #1 Sunucusuna transfer
Değiştirilecek efsunlar ve değerlerle ilgili raporlar hazırlandıktan sonra transfer işlemine başlanacaktır. Ely #2 Sunucusunda nesne market kapatıldı.
Transfer ve Savunma efsunları ile ilgili karar benim tarafımdan verilmemiştir sadece bu kararları uygulamaya koyan taraf benim.
Sunucular son kontroller tamamlandıktan sonra 17:30 - 18:00 saatleri arasında açılacaktır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...