noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Hikaye Ekle

Shorty ADMİN DİĞER GM YETKİLİ ARKADAŞLAR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lachesis1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 558
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lachesis1

Level 2
Üye
Konular
7
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 4 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
32
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu olanlar doğrumu shorty küfür eden kimse yada herhangibir gm ye küfür eden var ise yaptıgının ne kadar yanlış aşalık oldugunu fakına varsın !

Millet sizi zorla oynatmıyor bu oyunu kurallara uyucak isenız oynayın uymiycak iseniz başka oyun dolu kafanıza silahmı dayıyorlar

Yardım etsinler yada etmesinler bana ettiler diğe konusmuyorum

Yazık o kadar urasıyorlar kımsenın hakkını yemeden problemını çözmek için kısacası elinden geleni yapmak için size ne oluyorda elalemın tanımadıınız kısılere telefon yada diğer kişisel özel şeylerden küfür ediyorsunuz siz nankörsünüz

ADAM SİZLERE GÜVENİYOR Skpe facebok özel mesaj bu kadar yardım eden gm yok bunu shorty yapıyor siz ne kadar vicdansızınız hangı gm size skype facebok verir

birazcık verilen sevgiye değer verin

adamlar sizin hakkınızımı aldı tabikide almadı almazda birtek oyun için demiyorum

Shorty sevdiğimden buraya yazdım yoksa açmazdım

Shorty eğer bi sıkıntın olursa gerçekten benım babamda emekli polis yardım ederim

İyi forumlar

OYUN ŞEYLERİNE YETKILILERİNE

ÖYLELERİNİ TESBİT EDİN BANLATIN HERŞEYİNİ YADA HİÇ KİMSEYE VERMEYİN ÖZEL ŞEYLERİNİZİ !

çok cahilsin ilker keşke ölsen

Olum sen karışma :) sınırlerımı bozdular yazık ya bi oyun millet en yakınını bile satıcak hala geldi LA BU ARADA SAVUNMALIK KÜPE VARMI SENDE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri