- Konular
- 31
- Online süresi
- 7d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 441
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Cetinbilisimin rankının alınmasına bir müşterisi olarak gerçekten üzüldüm , yaklaşık 2 yıldır bu forumda satış yapan bir firma bahsedilen şikayet konusunda çetinbilişim ödemeyi geçmiş fakat siz iade yapıldığı halde haksız kesimden dolayı rank alındı yazmışsınız.%18 kdvsi ve kalan günleri kesilmiş zaten , bunun dışında rank alınmadan önce bir danışılmalıydı bence , teker teker bütün firmaların ranklarını almaya başladınız biz kimle çalışacağız ?
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Gereksiz konular açmayı bırakın, burda her 2 tarafıda düşünmek zorundayız. Eyer bir haksızlık varsa rank alınır bu kadar basit, konu kapatılmıştır.
- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 50
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Bu konuyu size açmak düşmez , zaten henüz rank alınacak mı veya verilecek mi belli değil bildiğim kadarıyla.
Bende biliyorum çetin bilişim iyi bir firma fakat bu gibi konuları bu bölüme açmak bize veya bir başkasına düşmez , bu gibi konuları zaten yöneticiler çözüyor.
Onun için bölümü gereksizce meşgul etmeyiniz.
Bildirildi.
Bende biliyorum çetin bilişim iyi bir firma fakat bu gibi konuları bu bölüme açmak bize veya bir başkasına düşmez , bu gibi konuları zaten yöneticiler çözüyor.
Onun için bölümü gereksizce meşgul etmeyiniz.
Bildirildi.
- Konular
- 8,791
- Online süresi
- 2h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 440
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 431
- MmoLira
- -36
- DevLira
- 0
Gereksiz konular açmayı bırakın, burda her 2 tarafıda düşünmek zorundayız. Eyer bir haksızlık varsa rank alınır bu kadar basit, konu kapatılmıştır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...